Van olyan, aki terhesség alatt, után a kórházban sokat
dohányzott?
Figyelt kérdés
Hagyjuk a véleményeket, miszerint ártalmas, undorító, nem szereti a gyerekét és a többi rizsa. Az válaszoljon legyen szíves, akit érint a téma, a többieknek kellemes további böngészést.
Megkérdezhetem, hogy akkor ki ihlette a kérdésed? Feleség, rokon, barátnő? Csak mert akkor hátha tudsz ra hatni es segíthetsz neki leszokni. A baba egészsége miatt nagyon fontos lenne! Tudod, milyen nehéz egy nikotin függő babával egyáltalán bármit kezdeni? A szülésznők, csecsemősök tudnának mit mesélni. Az még csak egy dolog, hogy folyamatosan ordítanak, de ráadásul szenvednek is szegények. Ez nem vélemèny, csak tény, ezért bátorkodom leírni. Nem hinném, hogy egy odaadó anya szívesen látja szenvedni a saját gyerekét
Most szokjon le, mìg terhes, mert aztan késő bánat lesz
Javaslom, hogy fokozatos legyen, ne azonnal tegye le.
2014. máj. 7. 10:21
12/26 anonim válasza:
Milyen èrdekes hogy itt mindenki ki magasztalja sajàt magàt! Mièrt kell a romàkròl igy vèlekedni?? Kèpzeljètek roma vagyok dohànyoztam de abba hagytam a baba miatt! Pàr napja siettrm az uj haziorvosomhoz egy eldugott kis utcàban kènytelen voltam meg kèrdezni egy ott àlldogàlò hölgyet hogy utba tudna e igazitani (nagyon jol szituàlt 30as magyar nö,nem aljadèk mint ahogy ti itt meg engeditek magatoknak hogy igy beszèljetek az emberekröl) szoval ugy pöfèkelt hogy szò szerint zavarba jöttem mert kb mindjàrt szült ès ez csak egy pèlda,van minden rètegben felelösèg teljes ès felelötlen de azèrt sokszor bele nèznèk az ilyen nem is tudom milyen jelzöt hasznàljak ràtok,èletèbe mert biztos nem vagytok tökèletesek! Baràtnöm magyar vègig dohànyozta a terhessèget a dokija is tudott rola,szülès utàn is simàn le ment ràgyujtani tudtommal senki semmit nem szolt hozzà!!
2014. máj. 7. 10:52
13/26 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdést. Valaki meg jön és lepontoz minden választ. Gratulálok
2014. máj. 7. 10:53
14/26 anonim válasza:
Draga 13-as valaszolo ha visszaolvasod a valaszokat mindenki a tapasztalatat irta le es nem csak a romakat emlitettek ha jobban atolvasod. Azt irruk h a romak es az aljadek resze (ami eppenseggel a magyarra ertendo volt)
Es igen igazad van nem mind, de a korhazak nagy reszeben ez volt a jellemzo. Ne vedd szemelyesnek mert ne pm teged szidnak hanem az olyanokat. Te letetted, akkor jiert szegyenkezel? Itt is nem csak a romakrol van szo hanem a feher, magyarra is aki vegigbagozza a terhesseget (alja). :-) ne haborodj fel rogton!
2014. máj. 7. 10:57
15/26 anonim válasza:
Èn èrtettem ès nem is vettem magamra csupàn nem èrtem mièrt nem lehet ugy vèlemènyt nyilvànitani hogy ezt senki ne vegye sèrtèsnek ès vagy magàra!? Nem a roma szon akadtam fent inkàbb az aljadèkon mert szerintem egyik ember sem beszèlhet igy a màsikrol ha magyar ha roma ha bàrmi èn igy gondolom ès engem csak ez zavar,attòl függetlenül hogy elitèlem a dohànyzò kismamàkat nem teszek ràjuk jelzöket mert nem tisztem ès a kèrdezö sem erre kivàncsi!!!
2014. máj. 7. 11:03
16/26 anonim válasza:
"mert nem tisztem"
Ne haragudj de mit tiszteljek benne? Egy örök életre megmérgezi a gyerekét, abban mit lehet tisztelni. Tiszteletet kiérdemelni kell.
2014. máj. 7. 11:20
17/26 anonim válasza:
Mièrt kellenne mondjuk nekem bàrki tisztelete akit nem is ismerek ès ö sem engem?? Mihdegy nem vitatkozom,döntse el mindeki sajàt maga hogyan èli az èletèt,èn ezèrt senkit nem fogok bàntani,ugy gondolom rengeteg dolog van mèg a vilàgban amivel nem èrtek egyett ès rosszallom de ki vagyok èn hogy ezen vàltoztassak esetleg òcsàroljam? Azèrt kivàncsi vagyok a kèrdezö mièrt tette fel ezt a kèrdèst!
2014. máj. 7. 11:26
18/26 anonim válasza:
Láncdohányos voltam, mielőtt teherbe estem. Amikor megtudtam, abbahagytam. Nem volt könnyű, egyfolytában hiányzott, kívántam. Egyszer aztán nem is bírtam megállni, rágyújtottam. De úgy, hogy elbújtam, nehogy meglássanak, és a felénél zokogva nyomtam el, hogy hogy lehetek ilyen. Még csak elmesélni sem merem utólag senkinek, annyira szégyellem. Pedig már jó pár éve volt. Ezek meg lejárnak az udvarra és büszkén szívják. Azt még valahogy meg tudom érteni, hogy dohányzik, nem tudja lerakni, de hogy nem is akarja, és még büszkén vállalja is... az felfoghatatlan.
2014. máj. 7. 12:02
19/26 anonim válasza:
Én nem cigiztem soha. Ahol én szültem ott is le lehetett adni a babát. Én 2.nap adtam be,mondtam h fürdeni megyek. De volt hogy beadtam 1 órára,mert már megbolondultam a kórházban. Meleg volt nagyon.Felöltöztem s a párommal lementünk sétálni a kórház udvarára.Olyan jól esett sétálni kicsit a jó levegőn... S ott voltak lent akik cigiztek,sajnos sokan cigiztek szülés után.
2014. máj. 7. 12:46
20/26 A kérdező kommentje:
A kérdésemet egy nagyon kedves barátnőm (aki nem a párom) ihlette. Nem azért tettem fel, hogy bárki is etnikai kérdést szerkesszen belőle és vita legyen feleslegesen. Magyarban is van alja, romában is, nem feltétlen származás függő. Ezeket mellőzzétek már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!