Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan, aki terhesség...

Van olyan, aki terhesség alatt, után a kórházban sokat dohányzott?

Figyelt kérdés

Hagyjuk a véleményeket, miszerint ártalmas, undorító, nem szereti a gyerekét és a többi rizsa. Az válaszoljon legyen szíves, akit érint a téma, a többieknek kellemes további böngészést.

Hogyan oldottátok meg? Mit szóltak hozzá?

2014. máj. 7. 07:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%
a "nem tisztem" azt jelenti,nem vagyok kompetens a megítélésben. nem azt,h. nem tisztelem!
2014. máj. 7. 13:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ennyien nem tudjátok, hogy mit jelent a "nem tisztem"? Döbbenet.
2014. máj. 7. 13:48
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Ismet erom nem a romakra lett ez a jelzo irva h alja. Eleg ujbol elolvasni amit irtam. Es igenis lehessen meg a velemenyem h hova rangsorolom az ilyen noket akik kepesek ilyet tenni.

Az meg h vki nem ismeri a "tisztem" szot az o baja. Nem sokan, meg mindenki ha jol olvastam 1 ember nem ertette. :-)

2014. máj. 7. 14:10
 24/26 anonim ***** válasza:
74%
Itt 1, de sajnos nem ez az első eset, hogy ilyen tudatlansággal találkozom. Na mindegy, szerintem foglalkozzon mindenki a maga dolgával de ne nevezzen egy olyan aljadéknak mást, aki ennyit sem tud. Hozzáteszem, én is elítélem a dohányzó terheseket és szoptató anyákat, de azért mindennek van határa.
2014. máj. 7. 14:28
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
nagyon is ertem hogy nem a romakra lett irva!
2014. máj. 7. 17:10
 26/26 anonim ***** válasza:
72%

Ahol én szültem ott több anyuka is kiment egyszerűen a kijelölt helyre. Ennyi. Kapott érte kedvességet. rendesen.

S legdurvább az volt (először a nőgyogyaszaton voltam tulhordással) hogy volt egy kb 16-17 éves magyar lány kb 25 hetes volt. vérzés miatt benntartották. Kb 3oránként lent pöfékelt, és a szüleivel beszélgetett közbe. Mindezt köntösben az utcán. Na az már nekem is sok volt. Bevallom én hébe hoba elszivtam egy szálat a 9honap alatt de a korházban eszembe nem jutott volna. A kiscsaj látványa pedig elborzasztott még engem is. Azota nem gyujtottam rá és szégyellem magam naguon azért a pár szálért.

2014. máj. 7. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!