A málnalevél tea tényleg megkönnyíti a szülést?
3 hétig ittam.
39. héten szültem, alig tágultam, így császár lett.
Na? :D
Ezzel az a baj, hogy senki nem tudja mi lett volna ha issza/nem issza.
Én ittam 4 hétig és teljesen átlagos szülésem volt, se gyors, se elhúzódó, legalább beavatkozásmentes.
Tényleg nem.
Első szülésemnél teáztam, gátmasszázsoztam tornáztam és MINDENT csináltam, amitől elvileg könnyebb, 26 órás "villámszülésem volt sürgősségi gátmetszéssel a végén stb.
A többi szülésemnél semmit nem csináltam ezekből, lett egy 4,5 órás és egy 1 óra 20 perces.
Ha érzel rá indíttatást és hiszel benne valamennyire, akkor igyad, emiatt nem fog kitolódni a szülésed sem, de hogy segít-e?
36. héttől napi 2bögrével ittam. Elég gyorsra sikeredett a szülés, reggel ujjnyi méhszàj, este fél 11-kor kezdtem mérni az összehúzódàsokat, előtte lett gyanús, hogy talàn nem ezek màr nem jóslók lesznek. Éjjel 3/4 1-re értünk a kh-ba, itt màr 3-4 perceseim voltak, és 3 ujjnyi méhszàj. Adatfelvétel utàn àttessékeltek a szülőszobàra, séta közben értek a tolók. Apa éppcsak àt tudott öltözni (1:05-re volt a szülőszobàn, 1 perccel később, mint a szülésznőm). 1:18-ra lett meg a baba, lassabb kitolàsi szakkal, hogy sikeres legyen a gàtvédelem. Csak ajànlani tudom a teàt.
Mondjuk nàlam az első baba is gyors volt, de azért nem tàgultam 15 perc alatt 2 ujjnyit.
Nem. Sajnos nem vàlt be. A 36. héttöl ittam napi 2-3 csészével ,nagy reményeket füzve hozzà.
Inditani kellett a szülést , 22 òràn àt vajùdtam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!