Szerintetek ez mit jelent? Mit csinaljak, hogy ne legyek igy ketsegbeesve?
Figyelt kérdés
Tavaly szultem egy nagyon jo doktornonel es szulesznonel.Iden szulom a masodik kisfiam,ugyanannal a dokinal es szulesznonel.Vegig hozzajuk jartam.37hetes vagyok.De!!!A szules idopontjat 13-26ig saccoljak(nem jott meg elso szules utan es ugy jott ossze a kisteso) Doktorno 11-22ig lesz szabin,szulesznom 18-31ig.Dokino bejonne.Szuleszno kulfoldon lesz.Azt mondta ne aggodjak,megszulunk addig es beszel az orvossal is.....Total depis vagyok!2016. jún. 29. 20:46
1/4 anonim válasza:
Hogyhogy mit jelent?
Vagy ott lesznek mikor szülsz vagy nem. A baba nem fog hozzàjuk igazodni, hacsak be nem indítjàk a szülést csak ez miatt.
Felesleges depressziósnak lenni
2/4 anonim válasza:
Szerintem ha addig nem szülsz meg, akkor felvetik az indítás kérdését, de ha persze azt szeretnéd, hogy minden természetesen menjen a maga útján, akkor csak miattuk ne egyezz bele.
3/4 anonim válasza:
Szerintem beinditják előtte.Amit én nem engednék,mert 13-26-ig az 2 hét!És mi van ha ezek az időpontok sem jók?És koraszülött lesz?
Az orvos végigkísérte a terhességet,megszülni meg Úgyis neked kell!Mindegy ki nézi!
4/4 anonim válasza:
Azt szólnám, hogy a baba megszületik más segítőkkel is. A baba érdeke pedig az első! Az indításnak rizikói vannak, amit nem engednék ok nélkül. Ilyenkor a doki le szokott egyezni mással, akit neked is bemutat szülés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!