Császármetszész! Mennyiért lehet"megvenni"mostanság egy dokit ha így szeretnék szülni?
Ha ilyen komoly félelmed van, biztosan meg tudod beszélni az orvosoddal. Értelmes felnőtt ember, ráadásul nőgyógyász tudja nagyon jól, mennyit árthat, ha gyomorgörcsöd van végig, és a szülőszobában ájuldozol a félelemtől.
Egykét válaszolónak írnám: oké, hogy a császár is ugyanolyan szülés, és szerintem sem kéne bántani a császáros anyukákat, de az igenis szánalmas, ha egy kismama csak azért akarja, mert félti a punciját. Volt már rá példa bőven az oldalon, és igen, EZ szégyen.
Az a szégyen, hogy a 2017-ben itt anoním módon osszátok az észt hogy bezzeg a császárosok.. nem mindenki az alvázát félti, ez csak a ti vesszőparipátok.
Hogy a 21.században a magyar "anyák"nak nem qrva mindegy hogy a másik hogy adott életet. Ez a szánalmas.
Nem az a gáz, hogy miképpen jön ki... az a gáz, hogy a császárnak sokkal komolyabb szövődményei lehetnek, mint minden műtétnek!
Emellett az eü költsége is sokkal magasabb.
Ennek ellenére én azt mondom, hogy minden édesanyának meg kellene adni a döntés jogát, hogy mit szeretne, mert az ő testéről van szó.
A járulékos költségeket azonban ha az anya saját kérésére történik a császár, megfizettetném.
Mindenképpen teljes felvilágosítást adnék az előnyökről, hátrányokról. A műtétnek sajnos lehetnek fatális szövődményei, bár ritkán, de sajnos többször, mint a normál szülésnél. A baba légzőrendszerére is lehet mellékhatással. Aki később is szülni szeretne, annál is okozhat komplikációt a heg, az összenövések stb.
Ára a magyar korrupt rendszerben változó. Magánklinikán biztosan kérésre simán császároznak és ez csak az érzéstelenítés miatt jár extra kiadással.
Államiban dokinál meg szerintem anniy kb, mint a normál szülés. A dokinak jobb, mert tervezhető és hamar túl van rajta, nincs jelen az órákig vajúdó kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!