Mivel vagy hogyan lehet segíteni a beágyazódást?

Szia!
Nem tudom, hogy van-e erre valamilyen módszer.
Minden esetre drukkolok neked :)

Alapvetően szerencse dolga.
Amit azonban lehet tenni a sikerért: napi 3 liter víz, fehérjedús étrend, méhpempő kapszula. Ha nagyon elszánt vagy még az Arwen tornát és az Autogén tréninget is javasolom.
köszi a jókívánságokat és a tippeket..
ezekről a tréninges dolgokról még nem hallottam..
szerintem a palástfű teát kipróbálom..
köszi
várok még esetleges további ötleteket!

tévedés..az a megtermékenyítéshez kell!!! :-))))))))
De hallottam olyat hogy ha a beágyazódás idején sexelsz, akkor a sperma jó hatással van rá...de nem tudom ez igaz-e..

na jó...
de szerintem már nem oszt- nem szoroz, hogy beágyazódáskor jut-e még sperma.
szerintem is jó a méhpempő, barátcserje, palástfű, málnalevél, gynex csepp

Szia!
Na, én vagyok az első válaszoló :)
A spermás dologról annyit:
amikor várandós voltam, az utolsó hónapban tanácsolta a védőnőm, hogy legyünk együtt a párommal.
Ezt úgy értette, hogy a sperma jusson be a hüvelybe, ezáltal elősegíti a méh-összehúzódásokat.
Ha méh összehúzódásaid vannak, a spermák eredményesebben jutnak el a kívánt helyre, ugyanis "viszi magával a hullám" :)
Bocsánat, szakszerűen nem tudom leírni.
De mindenképpen jó hatással van a sperma a megtermékenyítésre!

csak annyi, hogy nem a sperma segíti elő a méh összehúzódást, hanem az ORGAZMUS!
A spermának az utolsó pár hétben már biztosan semmi jelentősége nincs. Viszont ha akkor szexel az ember, akkor az orgazmus könnyen elősegíti a méh összehúzódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!