Leírnátok mik az ovutesztelés szabályai? Soha nem használtam még, kellene egy kis segítség
Sziasztok.
Légyszi írjátok le hogy kell, érdemes használni, mikor?Milyen hibát ne kövessek el?:)stb
Mikor kell együtt lenni?ha negatív vagy ha még 2 csíkos?
Egyenlőre peteérés meghatározására akarnám használni, még soha nem próbáltam...eléggé elkésett az ovum, 19vn és még semmi:((
gondoltam holnaptól elkezdek tesztelni
segítenétek?köszi
Szia!
Azt pontosan én sem tudom megmondani, hogy mikor kell van, aki azt mondja, hogy délután van, aki reggelt. A lényeg, hogy ugyanabban az időben végezd a teszteket kb. Én reggel szoktam, egy kis műanyag eldobható pohárba veszek mintát, belemártom, attól függ mennyi időt írnak a tájékoztatóra, aztán megvárom az 1-3 percet, és leolvasom. Állítólag, ha halványabb a teszt mint a kontroll csík, akkor már nincs ovu. Én azért kicsivel halványabbat még oda szoktam számolni a termékeny napokhoz.
Sok sikert!
Én egyszer használtam ovulációs tesztet, ami szerint nem volt peteérésem - abban a hónapban fogant a fiam... érdekes... úgyhogy én annyira nem bíznék benne.
Üdv. 20 hónapos fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!