Szed esetleg valaki Merckformin xr 500-ast és babát is tervez?
Figyelt kérdés
Jó lenne olyanokkal tartani a kapcsolatot,akik hasonló cipőben járnak (IR, PCOS és babát terveznek).
Hátha tudnánk egymásnak segíteni,erőt adni,tapasztalatokat cserélni.
2010. nov. 15. 20:17
1/12 anonim 

válasza:

Szia!Én azt szedek. Cukros vagyok, de szerencsére a gyógyszerrel karban lehetett eddig tartani. Meg még remélem ezután is. Babáról sajnos nem tudok beszámolni, de bízom benne, hogy előbb-utóbb csak sikerül :-) Mint ahogyan mindenkinek ezt kivánom, aki ezen az oldalon ezért küzd...meg persze oldalon kivül is :-)
2/12 anonim 

válasza:

A hoxán és az indexen is van pcos fórum. Én is fenn vagyok az egyiken, jó közösség, többekkel találkoztam már személyesen is. Nem olyan beszólogatós, észosztós mint ez a hely.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi,majd felnézek oda is.
2010. nov. 17. 08:10
4/12 anonim 

válasza:

Én augusztusban kezdtem el szedni pcos-ra napi 1000mg merckformint, szeptemberben Clostival sikerült teherbe esnem. A vércukrom jó volt, "csak" a terheléses inzulinom volt a normális duplája. Sok sikert neked!
5/12 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Én napi 1 Metet szedek (500mg). Nekem az inzulinszintem volt picit magasabb a kelleténél,a többi hormonom nagyjából rendben.
Remélem,hogy én is olyan szerencsés leszek,mint te és hamarosan örülhetünk a párommal a pozitív tesztnek!
Nálad volt valami egyéb probléma a hormonokkal vagy más?
2010. nov. 18. 08:02
6/12 anonim 

válasza:

Nem volt egyáltalán tüszőrepedésem, gyakran hónapokig nem jött meg a menzeszem. Az első hónapban csak Merckformint szedtem, kisebb késéssel, de rendesen megjött a menzeszem, a második hónapban pedig Clostival sikerült a baba. Kívánok neked is minél előbbi babásodást! Mikorra nem várod?
8/12 anonim 

válasza:

Szia én is pco-s vagyok, februártól szedtem a a merckformint, napi 3szor 500mg-ot, és júliusban teherbe estem. Valószínűleg a gyógyszer miatt, előtte rendes mensim sem volt, sőt még a terhesség előtt sem állt be és mégis terhes voltam, meglepő.
9/12 anonim 

válasza:

akarom mondani terhes vagyok. bocsi :-)
10/12 anonim 

válasza:

Megnéztem a görbédet szerintem nincs peteérésed. Nem kaptál peteérés serkentőt semmit? Nekem is PCO-m van de azon kívül, hogy tele vagyok cisztákkal semmi más eltérést nem találnak nálam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!