Akinek terhesség esetén mensi helyett volt egy kis barnázás, mikor tesztelt pozit? Már barnázáskor vagy utána?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már 9 napja barnázok,és semmi jelét nem érzem, hogy megjönne. Kicsit érzékeny a mellem, és most felmerült bennem, hogy mi van, ha most sikerült teherbe esnem! Mindig van menzesz előtt pecsételő vérzésem, de nem ilyen hosszan. Azt is olvastam, hogy akinek van egy kis...
Vesebetegség be zavarhat?
Sziasztok! Párommal pont pé-kor voltunk együtt még február 26-án. Március 12-én teszteltem negát, majd megjött, de nem úgy ahogy szokott. Legalább 5 napos vérzésem szokott lenni, de ebben a hónapban, mintha elvágták volna, hétfő óta csak barnázgatok. Csináltam múlt...
Mikor volt ez az enyhe mensi, akkor leesett a hő, ahogy szokott vagy csak kicsit vagy egyáltalán nem? Menses ellenére, miből gondoltad, hogy terhes lehetsz?
Nagyon halvány + lett a teszt.Barnázok.Mindíg mior mehjön előtte csak 1-2 órával szoktam barnázni,most meg reggel óta.Szerintetek elmenyjek holnap hüvelyi uh-ra?Ha terhes vagyok akkor is csak 4 hetes.Doki tudna nekem ebben segíteni?
Arra utaló jelek,mensi elött hőemelkedés (37,1-37,2), gyakori vizelési inger, fáradékonyság, aluszékonyság,folyton egy bizonyos kaját kívántam, ami mára megszünt. Mellfeszülés, és efféle konkrét tünetek viszont nem voltak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!