Szeretnék segítséget kérni mert még nem volt velem ilyen még?
Hát kicsit el vagyok keseredve mert még sajnos nem volt velem ilyen az életemben amióta meg van a menstruációm. Meg próbálom le írni.
Februárban volt utoljára normális menstruációm úgy értve hogy addig mindig 28napra jött meg és 8-9napig szokott meg lenni. Március óta ez most már lassan 6hónapja zajlik nálam ez a rendszertelenség. Március óta általában 35,38,40, legutóbbi pedig 34 napra jött meg és 3-4napig tart a menstruációm illetve kis menyiségü vér. Most Július 1-én jött meg de úgy hogy nem az az átlagos menstruáció hanem ilyen barnás ilyen nagyobb pecsét szerűségben.Ma van a 4nap hogy tart ennél a ciklusnál is kis mennyiségű vér jött és ezen a 4napban is ilyen barnás vér jött. A menstruáció ellenére csináltam tegnap és ma is egy terhességi tesztet ami azt eredményezte hogy pozitív eredmény jött létre. Ma el mentem az orvoshoz és olyan bunkó, paraszt volt, meg kérdőjelezte a tesztemet azért meg mutattam neki hogy nem hazudok. Én kértem hogy szépen hogy csináljon nekem egy ultrahangot nem csinált de én mondtam neki hogy csináljon akkor sem. Meg szeretem volna nyugodni hogy nincsen semmi baj és hogy csak egy tévedés hogy terhes vagyok. De nekem már van egy kisfiam. Nem szedek semmilyen gyógyszert. Nem vagyok hormon problémás.
Járt már valaki így hogy hasonlóan meg volt a havia és terhes volt ? Esetleg csinált egy tesztet és pozitív lett és terhes lett? Stb... Esetleg más tünetek Stb....
Nem értem, hogy lehet ekkora paraszt ez a doki!
Ne hagyd annyiban, menj el akár az SZTK-ba és kérj egy UH-ot. Muszáj megnézni, mi lehet odabent.
Egy pozitív teszt babát jelez, főleg ha nem szedsz gyógyszert.
A barna kevés mensi meg nem jelent semmit, anyám húga mind a 4 gyerekénél a harmadik hónapig menstruált.
szerintem terhes vagy, csak még emlékszik a szervezeted a mensi idején.....
Dokihoz menj és UH!
Dehogy mutat tévesen pozitívat. Max még annyi lehet, hogyha valaki nagyon vérzik mensikor és pozi volt az eredménye, utána már sajnos negatív lesz a teszt.
De nálad szerintem nem ez van. Terhes lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!