Hallott már valaki az "INOFOLIC" vagy "INOZITOL" nevezetű táplálékkiegészítőről? Többi lent.
Szia!
Most láttam kérdésed. Remélem még tudok segíteni. Az Inofolic Szlovákiában már forgalomban van, várhatóan Magyarországon is kapható lesz már ősztől.Szlovákiában nagyon nagy siker, rengeteg terhesség van vele.Ezen az oldalon pl. meg lehet venni: [link]
Remélem tudtam segíteni. Szia: Sziszi

válasza:Én ma kaptam az inoflic nevűt, annyira rossz, hogy magyarul nem tudom elolvasni, remélem segít, hogy teherbe essek, amúgy szlovákiában kaptam. 3hónapig kell innom, mellette szedem a duphastont, azt mondta a doki, h elvileg 3hónapon belül teherbe kellene esnem, h nem, akkor vissza kell mennem, és máshogy megpróbáljuk.
Azóta semmi tapasztalat?

válasza:Sziasztok.
Hasonló cipőben járok, de én csak 3 hónapja rovom a köröket.
Voltam terheléses (cukros) vérvételen és kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van (a szervezetem sok glükózt termel - vicces 57 kg voltam), illetve kezdetleges pcos-em van. A doki diétát rendelt (semmi cukor és kenyér), 2 hónap után vissza menten, közben fogytam 4 kg. Mivel nagyon változás nem volt nekem is felírta az Inofolic-ot és még drasztikusabb diétát kell tartanom (babot, lisztet, tejet sem ehetek - paleolit diétázok) és szednem/innom kell a port. Sajna mivel még most kezdtem el, semmi tapasztalatom nincs, de megváltást remélek ettől az egésztől, ugyanis már megint a 6. hónapnál tartok a menstruáció hiányával.
Én hiszek benne (nem tudok mást tenni)...
Sziasztok,
Magáról a termékről nincs tapasztalatom, de itt megtaláljátok:
Remélem segít, sok sikert!!! :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A táplálékkiegészitő spenotós kivonattal 6x gyorsabban nővekednek az izmok, azt irja az oldaluk. És még azt, hogy gyorsabban szívódnak fel az aminosavak.
Mennyire ér többet mondjuk mint a power protein, ami fehérjeKEVERÉK. Ez ugye "tiszta" tejsavóprotein-koncentrátum. Megéri ezt választani? Nem, egyáltalán nincs pénzem egyébként erre az egészre, eddig 4 év testépítés alatt kb. fél éven át használtam power...
Nagybátyámat 14 hónappal ezelőtt glioblasztomával diagnosztizálták. Műtét, sugár, kemoterápia megvolt, most ugy tünik, rosszabbodik az állapota. Tudom, az átlagos túlélés 13-18 hónap között mozog, én mégsem adom fel.
Ha igen milyen árban, ha nem akkor hol tudnék venni?
Olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi, akik huzamosabb ideig szedték (1-2 hónap), és mennnyi izom fejlődést tapasztaltak. Igen, tudom, hogy elsősorban a normális táplálékok számítanak az izomgyarapodás terén, de mégis képbe szeretnék kerülni, hogy a többihez táp...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!