Kinek mi a véleménye erről a táplálékkiegészítőről?
Mennyire ér többet mondjuk mint a power protein, ami fehérjeKEVERÉK. Ez ugye "tiszta" tejsavóprotein-koncentrátum. Megéri ezt választani? Nem, egyáltalán nincs pénzem egyébként erre az egészre, eddig 4 év testépítés alatt kb. fél éven át használtam power proteint, de ennyi. Köszönöm a válaszokat! :)

válasza:

válasza:megéri váltani de megéri venni mellé másikat is amivel keverve iszod és ezáltal ezt ízesíted mert ez az ízesítettlen verzió.
az ízesített myprotein 19ezer.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
és sokan szoktak ott lenni?
Írhatok olyat is hogy nektek melyik a kedvenc gyártó ? Stb Hallottam pletykákról hogy a Scitec Nutrition-os termékekbe csak fele annyi a hatóanyag van mint amennyi rá van írva ! Bio Tech meg nem jött be nekem ! Azért gondoltam hogy ki próbálom ettől a...
Érdemes lenne ezt csinálnom? 14/L
Több éve járok edzeni terembe és nem igazán hiszek ebbe a féle "edzésbe" de kiegészítésnek mellé gondolom ha van értelme persze. Szálkásítani vagy tömeget is lehet vele növelni?
Vagy ez csak kamu cucc, esetleg van valakinek valami véleménye, tapasztalata róla?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!