Antibiotikum miatt lehet pozitív a terhességi teszt?

válasza:

válasza:Köszi a válaszokat. Igazából eszembe sem jutott, hogy mikor felírta az orvos, hogy szóljak a fogamzásgátlóról. De azt tudom, hogy gyengítheti a a hatását, erre oda is figyelek majd.
Igazából hasfájás miatt (húgyúti fertőzésre gyanakodva) lett felírva az antibiotikum, és a terhességtől miatti félelem miatt (bár semmi más jel nem utal rá) csinálok egy tesztet.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma reggel csináltam egy magas érzékenységű Clearblue tesztet. Negatív lett... :-( Szerintetek mennyire adhatok erre az eredményre? Még az is érdekelne, hogy ugye, mivel hamar csináltam, reggeli első vizeletből ajánlatos. Szóval hajnalban már nagyon kellett mennem. Fél...
A fogamzást követő hányadik napon érdemes először próbálkozni, mármint a teszttel? Muszáj kivárni az első kimaradt mensit?
Bele vagyok keveredve. Lehet rosszul gondolom de én azt hittem az 50-es jobb mert mégiscsak erősebb, nagyobb szám. De aztán valahol pont az ellenkezőjét olvasom, hogy a 10-es a legjobb... Na most akkor melyik? És a miértet is írjátok oda légyszi. Minden választ köszönök előre is.
Vagy másik fajta érzékeny teszt?
Mikor, hányadik napon lett utána pozitív a teszt? 28. napos ciklusom van, és másnap teszteltem, mikor meg kellett volna jönnie. Negatív lett, de még nem jött meg. Mindig napra pontosak a ciklusaim.
Kétszer is negatív lett, de nem jön meg mostmár 3hete.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!