Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Antibiotikum miatt lehet...

Antibiotikum miatt lehet pozitív a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2009. okt. 24. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
nem
2009. okt. 24. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hu de érdekes lesz a következő időszak valakinek :P:P:D:D
2009. okt. 24. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Amennyire tudom, nem, de az antibiotikum miatt lehet, hogy a fogamzasgatlo nem hat, ha azt szedtel, az lehet az oka - de az orvosnak meg kene/kellett volna kerdeznie, szedsz-e, es figyelmeztetni, hogy ilyen mellekhatasa van:

[link]

[link]

Remelem, azert nem tul rossz hir, es minden rendben lesz!

2009. okt. 24. 21:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igazából eszembe sem jutott, hogy mikor felírta az orvos, hogy szóljak a fogamzásgátlóról. De azt tudom, hogy gyengítheti a a hatását, erre oda is figyelek majd.

Igazából hasfájás miatt (húgyúti fertőzésre gyanakodva) lett felírva az antibiotikum, és a terhességtől miatti félelem miatt (bár semmi más jel nem utal rá) csinálok egy tesztet.

2009. okt. 24. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen,mert a tesztek nagyon érzékenyek!
2009. okt. 24. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha az antibiotikum miatt nem hatott a fogamzásgátló, akkor igen.
2009. okt. 25. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Lombikos vagyok. Embriotranszfer+7. napon. Mikor mutat legkorábban valós eredményt a terhességi teszt?

Ma reggel csináltam egy magas érzékenységű Clearblue tesztet. Negatív lett... :-( Szerintetek mennyire adhatok erre az eredményre? Még az is érdekelne, hogy ugye, mivel hamar csináltam, reggeli első vizeletből ajánlatos. Szóval hajnalban már nagyon kellett mennem. Fél...

Korai terhesség alatt lehet, hogy egy korán elvégzett teszt negatív eredményt mutat?

A fogamzást követő hányadik napon érdemes először próbálkozni, mármint a teszttel? Muszáj kivárni az első kimaradt mensit?

10,20 vagy 50-es erősségű terhességi teszt a legjobb, legmegbízhatóbb? (Lent a többi)

Bele vagyok keveredve. Lehet rosszul gondolom de én azt hittem az 50-es jobb mert mégiscsak erősebb, nagyobb szám. De aztán valahol pont az ellenkezőjét olvasom, hogy a 10-es a legjobb... Na most akkor melyik? És a miértet is írjátok oda légyszi. Minden választ köszönök előre is.

Kinek mikor lett pozitív a one step (10-es) teszt?

Vagy másik fajta érzékeny teszt?

Járt már úgy valaki, hogy amikor meg kellett volna jönnie, aznap, vagy másnap tesztelt, a teszt negatív lett, és mégis terhes volt?

Mikor, hányadik napon lett utána pozitív a teszt? 28. napos ciklusom van, és másnap teszteltem, mikor meg kellett volna jönnie. Negatív lett, de még nem jött meg. Mindig napra pontosak a ciklusaim.

Az antibiotikum szedése megmásíthatja a terhességi teszt eredményét?

Kétszer is negatív lett, de nem jön meg mostmár 3hete.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!