Miert nem sikerul mar a kisbaba?
Masfel honapja iszom az inofolicot.fel eve volt endo mutetem.elmeletileg a doki mondta nics baj.hormon vizsgalaton nem voltam.anyi valtozott hofy az inofolictolegjott ketszer rendesen ahogyan kell.pedig volt multhonaban is tuszoim ultrahangal kovettuk.mi lehet a baj? Panikbeteg vagyok edig halisten nem volt vele baj
.de mar jonek a tunetek mert kivagyok mar ettol az egesz baba tematol olyanyira hogy minden este iszom a citromfu teat es atol jobb.lehet mar sosem lesz kisbabam? Valahogy ez jar a fejemben! A joisten nemakarja.:+(
Koszonom a gyors valaszokat!
Hat en is ezt furcsalom hogy nemvolt hormon vizsgalat es lathatatlanban ra mondta oke minden.
Olvastam itt a gyakorin hogy pcos noknek sikerult az inofolictol sot akinek nekem ok minden es megse;-(
A parom nem volt meg sperma vizsgalaton.de elmentunk egy nagy teljes vervetelre es jo lett neki.azt sem tudom hova kell legeloszor menunk sperma vizsgalatra?
hormonvizsgálat nélkül szedeti az infacolt? minek?
Az infacol nem csodaszer, ettől nem lesz baba, igen, pcos nőknek írják, de ők mellette keményen diétáznak, és sportolnak, ez maximum segít beállítani a hormonokat, és mivel a rossz hormonok akadályozzák a teherbeesést, hát így lesznek terhesek :) (én is)
keress másik orvost, de jó gyorsan! Ha találtok egy jó nőgyógyászt, ő magától fogja mondani, hogy melyikőtöknek milyen vizsgálat kell, sőt el is küld oda.
Koszonom.valaszod.valoban kene orvost valtani!
Pedig egy elismert Doki profeszor sot Tv - ben szokot lenni.
Ez van kifogtam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!