Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshettem? (többi lent)

Teherbe eshettem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Barátom a számba ejakuált, majd csókolóztunk, ittunk, utána megint csókolóztunk, megnyálazta az ujját és kielégített vele. Lehetek terhes? Vagy ilyen körülmények között kicsi az esélye?
2014. máj. 6. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Komoly?
2014. máj. 6. 23:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Én részletesebben szeretném a történteket olvasni, hogy a megfelelő választ meg tudjam adni.....
2014. máj. 7. 06:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy mi visz rá egy "pályakezdőt" arra(mert ha ilyen dolgokkal nincs tisztában akkor gondolom még az), hogy a szájába vegye???? Nekem annak idején eszembe nem jutott volna a kezdetek kezdetén, hogy bekapjam! :)))))

Nagyon kevés annak az esélye, hogy ilyen módon teherbe ess, mondjuk úgy 0,0000000001%, tehát nem lehetetlen, csodák mindig vannak.

Mindenképpen azt tanácsolom mielőtt nemi életet kezdesz élni olvass utána hogyan is működnek a dolgok!

2014. máj. 7. 07:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem, nem lehetsz terhes. Terhes akkor leszel, ha szexeltek és nem védekeztek. DE tele van a net ilyesmivel, olvasgass utánna egy kicsit. ( a védekezésröl is olvass utánna)

Milyen világban élünk hogy ilyen szinten buták a tinik? A szülok miért nem világositják fel a gyereküket legalább minimálisan???

2014. máj. 7. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!