Teherbe eshettem? (többi lent)
Én csak azt nem értem, hogy mi visz rá egy "pályakezdőt" arra(mert ha ilyen dolgokkal nincs tisztában akkor gondolom még az), hogy a szájába vegye???? Nekem annak idején eszembe nem jutott volna a kezdetek kezdetén, hogy bekapjam! :)))))
Nagyon kevés annak az esélye, hogy ilyen módon teherbe ess, mondjuk úgy 0,0000000001%, tehát nem lehetetlen, csodák mindig vannak.
Mindenképpen azt tanácsolom mielőtt nemi életet kezdesz élni olvass utána hogyan is működnek a dolgok!
Nem, nem lehetsz terhes. Terhes akkor leszel, ha szexeltek és nem védekeztek. DE tele van a net ilyesmivel, olvasgass utánna egy kicsit. ( a védekezésröl is olvass utánna)
Milyen világban élünk hogy ilyen szinten buták a tinik? A szülok miért nem világositják fel a gyereküket legalább minimálisan???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!