Volt, aki feladta?
Letelt egy év... Közben volt egy missed, aztán 2 hónap Clostyl, mert nem lett utána pé-m. Most jönne az első inszemináció, amiből négyet lehet csinálni és a lombik.
Most úgy érzem elfogytam, nem akarom ezt tovább csinálni. Csalódtam ebben az egészben, egy negatív élménnyé nőtte ki magát az életemben. A férjemmel is van vita bőven... Persze nem pont emiatt, de nem segít rajtunk a dolog.
Ha most abbahagyom, később sem akarom újrakezdeni, mert sokkal kisebb lesz már az esély is és ugyan ezt újra...?
Volt, aki hosszú próbálkozás után teljesen feladta, végleg?
Ne haragudj de itt az emberek próbálnak segíteni és tanácsot adni de te mindent támadásnak veszel és úgy fogod fel hogy úgy is rossz úgy se jó úgy se jön össze!
lelehet pontozni! de szerintem te nem is akarsz igazán gyereket!
Van aki sokkal rosszabbul járt mint te és még se adta fel mégis lett baba!
Hááát, a segítőkész válaszok az első oldalon ki is merültek kb. Szóval azért neee!
Amúgy én sem adom fel,egyáltalán nem! De akik voltak ilyen helyzetben, azok tudják, hogy milyen ez és nem bírálnak. Akik pedig még csak nem is gondolkoztak el eddig a gyerekvállaláson, csak a barátnőjüket látták, KÍVÜLRŐL, azok szerintem ne törjenek felettem pálcát. Fogalmuk sincs semmiről...
19-es vagyok!
A stílusod önmagáér beszèl,ès te becsmérelsz itt másokat?!!
Nekem is több mint 1èv utàn sikerült az egyik babâm,clostyl segítségével sikerült,de soha egy percig nem fordult meg a fejemben,hogy ilyen kezelhető probléma miatt feladjam,meg magamat sajnàljam!
Nagyonis tudom milyen vàrni,elvetèlni!
Azt is làtom viszont,hogy az ên küzdelmem semmi nem volt másokéhoz képest!
Olvass itt bele,hànyan miken mennek keresztül egy babáért!Aztân nézzèl magadba!
Itt mindenki csak segítő szándékkal írt,de meg sem akartad őket érteni!
Azt hiszem mindenkinek a saját küzdelme a nehéz, mert azt kell neked megélni. Kár az összehasonlításért, attól senki nem érzi jobban magát, hogy másoknak még nehezebb, ha mégis, akkor az nagy baj...
Nem egyforma esélyekkel indulunk, az élet egyik területét illetően sem.
Aki segíteni próbált annak meg is köszöntem. De az nem segít rajtam, és talán rajtad sem, ha "belém kötsz".
Amelyik kezelést, utat én most járom, azt nem én jelöltem ki, hanem az élet és a mostani kezelőorvosom. Mivel én is és a férjem, úgy érezzük, hogy nem lenne elég a tünetet kezelni, hanem az okot kellene, ezért megbeszéltük tegnap a dolgokat, nagyon jó volt...., és ma be is jelentkeztem egy magán meddőségi központba, ahol majd, reményeink szerint, segítenek.
De addig sem hagyjuk abba a küzdelmet. Időpontot csak nyárra kaptam, addig lemehet két inszemináció, amikre nem mondunk nemet. Szóval minden lehetőséget megragadunk. Ez nem kérdés.
(...nem is akarom igazán...)
akkor ne irkálj ilyeneket!
itt csak segíteni próbáltunk!
(De addig sem hagyjuk abba a küzdelmet.)
jó hozzáállás mondhatom te se tudod mit akarsz csak oltogatod a másikat pedig tényleg semmi rosszindulat nem volt! csak te vagy egy cseppet érzékeny!
Remélem össze fog jönni neked a baba! sok szerencsét és kitartást kívánok teljes szívemből!
A nem is akarom igazán, nem a babára szólt, hanem ennek az egésznek, a küzdelemnek, ami a testemben és a lelkemben zajlik. Meg ehhez jön még jó adag magánéleti stressz is (munka), amiről nem szólt a fáma.
Ennyi a történet...
A kérdező kommentje:
Pont ez az... Hogy ilyen áron? Sajnos így már nem vagyok benne biztos, hogy akarom. Lehet egy jelzés... Nem tudom, de egészen egy évvel ezelőttig úgy éreztem, nekem soha nem kell gyerek. Azóta meg megőrjít az a sok kíváncsi ember, akik mind azt kutatják, hogy mikor leszek már terhes. Utálom!
Ezek a Te soraid,elèg félreérthetetlenül leírtad ..
Én a válaszoló védelmére tettem be a te hozzászólásodat!
Nekem egyértelműen kiderült a soraidból,hogy nem akarod a babàt annyira..
Nem gonosz itt senki,csak olvassuk amiket írsz!
Rögtön gondoltam. :) Egységben az erő, nem igaz?
Ha olvasod a soraimat és ezt látod bennük, akkor vagy gonosz vagy, vagy más a probléma. Én a helyedben inkább bevállalnám, hogy kicsikét meg van mérgezve a lelkem... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!