Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 35. napon negatív X-epil,...

35. napon negatív X-epil, akkor már esélytelen, ugye?

Figyelt kérdés
Volt már korábban ilyen hosszú ciklusom, hosszabb csak egyetlen egyszer, a doki szerint az is azért, mert stresszeltem (esküvőm előtt 2 hetet késett, mikor lement a lagzi, másnap megjött). Negatív a terhességi teszt ma reggel, első vizeletből, de menzesz sehol, és már aggódom. Kínomban megmértem a hőmet, 36,2 lett. Nem szoktam hőmérőzni sosem, de annyit tudok, hogy ilyen alacsony hő mellett nem lehetek terhes. Jól tudom? Nagyon gáz ez a hő a ciklus (remélhetőleg) végén?
2014. máj. 16. 10:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezek alapján, amit leírtál, én kizárnám a terhességet. Ha nem holnap, akkor pár napon belül tuti megjön. Nekem a legutolsó ciklusomban 36.napon jött meg, de nem egyszeri alkalom volt ennyi késés. 36,2 hő meg szintén nem utal terhességre.
2014. máj. 16. 11:06
 2/13 anonim ***** válasza:

1 db testhőértékkel kitörölheted a feneked. Semmit nem jelent önmagában, csak az alaphő ismeretében, és a ciklus alatti alakulás alapján lehet vele bármit is kezdeni. Ráadásul egyébként is csak a felkelés utáni első mérés számít.

Egyébként lehet ennyivel terhesnek lenni, HA olyan a többi érték.

2014. máj. 16. 11:10
 3/13 A kérdező kommentje:

Felkelés utáni első volt, még ágyban fekve. Én mindenhol azt látom, hogy azért olyan 36,8 legalább meg szokott lenni terhességnél, ezért én is úgy gondoltam, ahogy az első válaszoló, hogy kizárható a terhesség.

Én már annak is örülnék, ha megjönne, csak történne végre valami, mert már kezdek nagyon aggódni a helyzet miatt :/

2014. máj. 16. 12:00
 4/13 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy átlagos hőmérsékletű vagy. Ez esetben vagy meg kell jönnie 2 napon belül vagy még nem is ovuláltál. Ez a nagy átlag.

Mondjuk nekem ovu nélkül is időben megjött eddig.

2014. máj. 16. 12:06
 5/13 A kérdező kommentje:
Ovum szokott lenni, mondjuk ettől még nem kizárt, hogy most nem volt. Hát, remélem igazad van, és megjön végre, hogy megnyugodhassak, mert ez eléggé idegesít.
2014. máj. 16. 12:13
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia, nem akarlak elkeseríteni, csak a tapasztalatomat írom le. Ugyanígy voltam, mint te, negativ tesztek, mensi sehol. Tegnapig reménykedtem, hogy talán kivétel vagyok, és később fogja mutatni a teszt, de végül megjött :(

Nem biztos, hogy nálad is így lesz, de a hőd szerintem babuhoz elég alacsony. Én reménykedem a következő hónapban :)

2014. máj. 16. 13:02
 7/13 A kérdező kommentje:

Szia,

aranyos vagy, de nem keserítettél el, nekünk ez még csak az első (újra)próbálkozós hónapunk, tehát annyira nem vág földhöz a dolog. Ráadásul most már annyi a késés, hogy szerintem a peteérés se akkor volt, mikor gondoltuk, és lecsúsztunk róla, mert volt egy hét, amikor sajna nem tudtunk együtt lenni, és a csúszás alapján valószínűleg pont beleesett.

Nem baj az, ha most megjön, abból csak az derül ki, hogy elbénáztuk, de amúgy minden rendben :)

Köszi, hogy válaszoltál, kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön a baba :)

2014. máj. 16. 13:07
 8/13 anonim ***** válasza:
6-os vagyok :) nekünk is ez volt az első próbálkozós hónap :D
2014. máj. 16. 13:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Megint 6-7-es vagyok :) én is pont most számolgattam, hogy tutira akkor nem voltunk együtt, amikor kellett volna, mert közben férjem is és én is betegek lettünk. De most oda fogok figyelni :) remélem összejön mindkettőnknek :)
2014. máj. 16. 13:33
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem kell variálni, kétnaponta szexelni kell az egész ciklusban, akkor nem lehet elmulasztani az ovut :D

Komolyan, januárban így csináltuk, és elsőre terhes lettem, de sajna elhalt a terhesség. Azt hiszem, megint ehhez a módszerhez folyamodunk :)

2014. máj. 16. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!