35. napon negatív X-epil, akkor már esélytelen, ugye?
1 db testhőértékkel kitörölheted a feneked. Semmit nem jelent önmagában, csak az alaphő ismeretében, és a ciklus alatti alakulás alapján lehet vele bármit is kezdeni. Ráadásul egyébként is csak a felkelés utáni első mérés számít.
Egyébként lehet ennyivel terhesnek lenni, HA olyan a többi érték.
Felkelés utáni első volt, még ágyban fekve. Én mindenhol azt látom, hogy azért olyan 36,8 legalább meg szokott lenni terhességnél, ezért én is úgy gondoltam, ahogy az első válaszoló, hogy kizárható a terhesség.
Én már annak is örülnék, ha megjönne, csak történne végre valami, mert már kezdek nagyon aggódni a helyzet miatt :/
Tegyük fel, hogy átlagos hőmérsékletű vagy. Ez esetben vagy meg kell jönnie 2 napon belül vagy még nem is ovuláltál. Ez a nagy átlag.
Mondjuk nekem ovu nélkül is időben megjött eddig.
Szia, nem akarlak elkeseríteni, csak a tapasztalatomat írom le. Ugyanígy voltam, mint te, negativ tesztek, mensi sehol. Tegnapig reménykedtem, hogy talán kivétel vagyok, és később fogja mutatni a teszt, de végül megjött :(
Nem biztos, hogy nálad is így lesz, de a hőd szerintem babuhoz elég alacsony. Én reménykedem a következő hónapban :)
Szia,
aranyos vagy, de nem keserítettél el, nekünk ez még csak az első (újra)próbálkozós hónapunk, tehát annyira nem vág földhöz a dolog. Ráadásul most már annyi a késés, hogy szerintem a peteérés se akkor volt, mikor gondoltuk, és lecsúsztunk róla, mert volt egy hét, amikor sajna nem tudtunk együtt lenni, és a csúszás alapján valószínűleg pont beleesett.
Nem baj az, ha most megjön, abból csak az derül ki, hogy elbénáztuk, de amúgy minden rendben :)
Köszi, hogy válaszoltál, kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön a baba :)
Nem kell variálni, kétnaponta szexelni kell az egész ciklusban, akkor nem lehet elmulasztani az ovut :D
Komolyan, januárban így csináltuk, és elsőre terhes lettem, de sajna elhalt a terhesség. Azt hiszem, megint ehhez a módszerhez folyamodunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!