Mikor érezted már azt, hogy szánalmas amit csinálsz? Mik voltak a legdurvább dolgok amiket megcsináltál miközben teltek a hónapok sikertelenül?
Mi pont egy éve már nem védekezünk, baba sehol... :(((
Ez a 29.-ik napom, tesztemen egy halványka csík, de valószínűleg csak én képzelem azt is... Ilyenkor már rendes csíknak kellene lenni, én meg csak nézem, nézem hátha mégis csak pozitív lesz, de persze hogy nem lesz az...
Már nem tudok semmi másra koncentrálni, a munkahelyemre is undorral megyek be, pedig valamikor még nagyon szerettem.
Volt olyan hónap, hogy vagy 50 tesztet használtam el, hátha ott lesz az a csík!
Már belebetegedtem úgy érzem. Hogyan tovább?
Ti mennyire voltatok mélyponton és hogyan léptetek túl rajta????
Mi az ami még belefér, és mi az amikor már beteges?
Szia, első vagyok.
Szerintem kezdetnek menjen el a párod egy spermavizsgálatra, az jó esetben egyszeri alkalom, magánban is csinálják (= munkaidő után is tud menni), és amúgy is célszerű a pasival kezdeni. Nekünk rögtön itt kibukott a dolog, hogy gyakorlatilag másfél éven át vaktölténnyal lövöldöztünk.
Barátnőmék úgy kezdték a gyerekprogramot,hogy elmentek mind a ketten orvoshoz kivizsgáltatni magukat,hogy minden rendben van-e velük szervileg, ondó ügyileg...stb.
Ha gyerekvállalásra adnám a fejem, az első 6 hónapban nem jönne be a baba biztos elvitetném magunkat orvoshoz. 1 évet várni és siránkozni meg tönkre tenni magad idegileg, na ez a nem normális.
Lehet a párodnak nincs elég jó minőségű ficánkoló ondója, vagy a te petefészkeddel/vezetékeddel van baj. Sok mindenen elcsúszhat a dolog, hónapokon keresztül várni és nem tenni semmit ez beteges. Az 50 tesz meg végkép.
Szánjatok rá időt és pénzt és vizsgáltassátok ki magatokat.
Például a mai tesztem sem teljesen negatív, valami látszik ezen is. Simàn elképzelhetőnek tartom, hogy a koràbbiak is szellemcsíkosak voltak. Vagy már nem is tudom mit higgyek...
Kezdek becsavarodni, tudom ez így nagyon nem lesz jó. :(
Pedig ezen is van egy nagyon halvány csík, és tuti megint megjön mint eddig... Szerintem ez is egy tipikus "szellemcsík", szóval létezik és itt látni is belőlük párat a gyakorin...
Vagy inkább így fehér háttérrel.
Köszönöm mindenkinek,hogy időt szánt rám!
Most hogy kiírtam magamból jobb egy kicsit!
volt már több ilyen teszted? mármint ugyanígy néztek ki? csak mert nekem is voltak már szellemcsíkosak, ilyen pöttyös szürkés elszíneződéssel, aztán a nagyon halvány pozi meg egyenletes volt, nálam ez volt a különbség. Én nem vágnám rá a tesztedre hogy szellemcsík, de azt se mondom hogy nem az.
De ha most is megjön akkor tényleg már nyugodtan elkezdhetitek a kivizsgálásokat. Kár várni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!