Medilab teszt reggeli első vizeletből negatív. Rá 3 órára halványan de látható 2. csík. Ez most negatív? Vagy pozitív?
Hát nagyon halványan de szerintem rózsaszín a T csík.
Képet nem tudok nem fog látszódni a képen.
Köszönöm a válaszod.
Holnap vajon ha nem jön meg tesztelhetek ujat? Erősebbnek kell lennie? vagy csak hétfőn?
Itt írta egy lány par hete,h ez a teszt csúnyán becsapta.
Kijött gyönyörű halvany rózsaszín csik kb 5perc mulva.Lattam a fotót,tenyleg ott volt.
elment dokihoz baba sehol,aztan meg is jott neki.
Sokan írnak rosszat errol a tesztről.
Vegyél másikat es 5perc utáni eredményt ne vegyél figyelembe!!
Köszönöm lányok!
Kicsit most ugyan megnyugodtam, mert nagyon szeretnék 3. babát (kettő már van a kicsi 1,5 éves ) de nem most terveztük volna. :)
2 hónap múlva lesz az esküvőm is úgyhogy most ez így jobb ha tévedett.
De persze ha mégis babás lennék is nagyon örülnék annak is! :) de még úgy érzem pár évet ráér a babó :)
köszi a lepontozást!
kár, hogy a tájékoztatón is az van, hogy az időn túli eredményt nem lehet értékelni!
kérdező, ha bizonytalan vagy, vegyél másik fajtát és próbáld meg, ha mégsem jönne meg!
Egyenlőre még nem jött meg.
Pecsételgetés van de csak wc papíron ha mélyebben törlöm meg ! (már bocsi a részletezést)
Hasam fájdogál itt ott néha. Bízom benne kivételesen hogy meg fog jönni.
Szerintetek?
Holnap tesztelek reggel megint ha nem jön addig meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!