NAGYON FONTOS! Furcsa lüktetés a hasban mi lehet ez?

válasza:A választ egy terhességi teszt adja meg.
egyébként az első magzatmozgásokra a 4-5. hónapig kell várni.
34h km

válasza:

válasza:Hanyatt fekve érezhető a hasi aorta (verőér)pulzálását! Olyan mint mikor a csuklódon nézed a pulzusod!
Ez nem betegség, teljesen normális jelenség!

válasza:

válasza:ez most megnyugatott kicsit =)
Arra is gondoltam ,hogy lehet azért van iylen furcsa érzés a hasamba mert sokat stresszelek .
Kapcsolódó kérdések:
20 éves lányok vagyok 3 hónapja nem védekezűnk a párommmal,a múlt hónapban 12 napot késett akkor vettem tesztet negatív lett.Ez a hónapom furcsa egyszer bele is nyílalt a bal petefészkembe sajnos nem tudom a pontos idejét nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki,...
Elkezdtem figyelni a nyakomat. Ma volt is, elvileg olyan allagu,amilyen peteeres kornyeken szokott(elvileg). De biztos az? Hallottam,h spermaval konnyen osszetevesztheto. Kb 40 oraval elotte voltunk egyutt a ferjemmel.Szerintetek lehetett ez meg a tavozo sperma,ennyi...
Másfajta görcsei, szurkálásai vannak azoknak, akik kisbabát várnak?
Ciklus 15.napján ovu(teszt is bizonyítja),hő fel ment,majd Dpo.6.napján hő leesés,ciklus 29. napján menstruáció(bár nem olyan,mint szokott lenni és puffadt has).Most vagyok a ciklus 4. napján és pozi az ovi teszt(tegnap is az volt) és nagyon enyhén pozi a terhes teszt...
Nem kell orvoshoz menni? Furcsa mert sokat émelygek, a reggeli kávé nem maradt bent, mégis csak egy csík van..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!