Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a teherbeesési...

Mit gondoltok a teherbeesési életkorról?

Figyelt kérdés
Tudom, ne érdekeljen ki mit mondd, te a ti véleményetek érdekel. 20 éves vagyok és szeretnék babát, de mindenhol csak azt látom hogy 30 év felett szülnek a nők többnyire, a barátnőm nem rég szült és mondta, hogy olyan csúnyán néztek rá a núőgyógyásznál az idősebb nők mert hogy biztos túl fiatal. Én azon az elven vagyok hogy 30 alatti szülés a legjobb (persze nem bántani akarok senkit). de vajon tényleg ma már a 30 feletti az átlagos? Köszi a válaszokat!

2016. jún. 30. 17:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
36%
Szia☺ en az even leszek 20. En mikor meglattam a mostani parom mar akkor azt mondtam, hogy nekem tole kell gyerek. Nem tudom miert, de ezt ereztem ☺ mi is mar szeretnenk, igaz van egy kis korkulonbseg, de le...rom. Bocsi, hogy igy irtam. Sztem mindenkinek szive joga eldonteni, hogy mit es hogyan akar. Mellesleg mar a volegenyem es igy is megszolnak. Mindig is meg fognak, mert az ember ilyen, legyel te 20 vagy 30 evesen babas, mindig talalnak okot, hogy beled kossenek. A lenyeg! Akarsz babat? Kesznek erzed magad ra? Ha igen akkor hajra. Jo persze az anyagiak... fontos is, de ne szabjunk gatat a vagyainknak. ☺ sok sikert!!
2016. jún. 30. 21:45
 12/25 anonim ***** válasza:
50%

Ne foglalkozz velük :) tudom ritka mint a fehér holló, én 22 éves vagyok es 5+4 hetes kismama. Tervezett baba volt, férjemmel már nagyon szerettük volna hogy össze jöjjön. 6 éve vagyunk együtt és egy éve házasok. Nekünk szerencsénk volt mert nagyon sokat segitettek a szuleink így lakásunk van :) kocsit most sikerült venni, mind a ketten dolgozunk :)

Szóval ha megvan az anyagi hátered és van párod akkor hajrá.

2016. jún. 30. 22:12
 13/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

En 21 vagyok 1-2 ev mulva vagunk bele.

Most epphogy lenne anyagi hatter, de megvarjuk mig beall a meheszetunk.

Jol elvagyunk, de harman mar nem biztos h ellennènk ennyibol.:)

Mi nagyon szeretnènk de a korom miatt is varni akarok pedig kesznek erzem magam egy éve már. Ferjhez megyek jovore , haz is van stb.:)

2016. jún. 30. 22:45
 14/25 A kérdező kommentje:
Gratulalok nektek enis hasonlo helyzetben vagyok! Egyebkent meg kicsit ugy gondolom hogy az embernek arra van penze amire fordit :) de nagyon jo ezeket a kommenteket olvasni :)
2016. jún. 30. 22:52
 15/25 anonim ***** válasza:

Igen ha nem a hazra forditanank lenne, de en inkabb Elobb alapot szeretnek, es most epitkezni/ rendezkedni/ renoválni! Nem amikor mar utban van.:)

Egyebkent en magasrol letojom ki mit gondol, mit ir, mit sutyorog. Egyszeruen en fogok elnI a dontesemmel nem a pletykàs falu , ahol elunk.:)

En azt tudom ajanlanI h inkabb terhesseg, baba, szules temaban olvasgass. Es ne azt nezd ki mikor szult. Millio pelda van ami jo vagy rossz. Sogornom 30evesen szult, de 24evesen akart. Nem jott nekik. Van ilyen.:)

Sok jot kivanok. Utolso voltam

2016. jún. 30. 23:05
 16/25 anonim ***** válasza:
Egyebkent testileg a terhelhetoseg miatt es csontok végett 23-25 a legidealisabb orvosok szerint. (Magyarorszagon):)
2016. jún. 30. 23:07
 17/25 A kérdező kommentje:
Mi is pletykas faluban elunk sajna.. Persze az alap is fontos azt nem arra irtam. Vegulis a kerdesem lenyege igazabol egy meglepodes volt hogy ma mar ez az atlag :)
2016. jún. 30. 23:37
 18/25 anonim ***** válasza:
Hat en nem allok be a 30.as sorba.:)
2016. jún. 30. 23:47
 19/25 anonim ***** válasza:
Hát én se. :)
2016. júl. 1. 06:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Szia. En amikor 20 eves voltam mindenki fogta a fejet hogy uristen ilyen fiatalon szulsz? Most hogy 40 vagyok mit hallok? Uristen ilyen oregen szulsz? Szval tok mi degy hany eves vagy. Ha ugy erzed babat szeretnel akkor szulj nyugodtan. Ne hallgass senkire. Nekem is azt mondta az orvos nyugodtan szulhetek meg. Nem vagyok oreg a babazashoz mert a szervezetem fiatal. A mehem pedig vetekedik a fiatalokeval. Szoval szulj nyugodtan. Az unatkozo emberek mindig is kritizalni fognak....
2016. júl. 1. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!