Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a terhességi teszten nem...

Ha a terhességi teszten nem erősödik a csík az utalhat missed ab-re?

Figyelt kérdés
Párnaponként elvégzett teszteken.

2016. júl. 2. 11:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló vagyok, aki kérdezte hogy erősödött e.

Figyiu már jó ideje késik neked, sztem ne tesztelgess , jelentkezz be dokihoz jövőhétre !

sok sikert !

2016. júl. 8. 16:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mi a helyzet nálad, terhes vagy?

Én is hasonló cipőben járok, egy hét elteltével alig lett erősebb a teszten a csík, és a másik csíkhoz képest kifejezetten halványnak tűnik. (két elhalásos terhességem volt már)

2016. júl. 20. 11:27
 13/19 A kérdező kommentje:
Mint mondtam voltak azóta negatív tesztjeim. Szerintem nem vagyok terhes. Orvosnál nem voltam. Megvárom, hogy ebben a hónapban megjön-e rendesen vagy sem.
2016. júl. 21. 10:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, az enyém elment, megnézték UH-n. Valószínű nálad is ez volt, csak én használtam az utrot és ez egy kicsit visszatartotta.
2016. júl. 23. 23:38
 15/19 A kérdező kommentje:
Dehát, ha elment volna, azt észrevettem volna nem? Görcsök, vérzés.... ilyen nem volt.
2016. júl. 24. 10:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Ha nagyon korán elmegy akkor olyan mint egy menzesz, és ha nem tesztelsz nem is tudod, hogy terhes voltál. Görcsöm sem volt szinte. Volt vetélésem 8 hetesen na az ehhez nem hasonlítható. Iszonyú görcsök voltak és láttam a WC-be a maradványokat is, úgy elöntött a vér, hogy az autóba egy táskára ültem különben elázott volna az ülés, jó hogy fekete nadrág volt rajtam. Előtte voltam UH-n és mondták, hogy beindult a vetélés.
2016. júl. 25. 13:46
 17/19 A kérdező kommentje:
de én nem is menstruáltam pozitív teszt után
2016. júl. 25. 19:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne egy uh-ra elmenned.

Ha volt valami, de nem volt vérzés, nem ürült ki.

Inkább menj feleslegesen, mint hogy valami baj legyen, gyulladás pl.

2016. júl. 25. 20:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Azóta sem jött meg a menzeszed? Ha nem akkor tényleg menj el orvoshoz, mert lehet, hogy elhalt a terhesség. Még nem hallottam olyant, hogy téves pozitívat lehet tesztelni (de lehet, hogy tévedek).
2016. aug. 1. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!