Jobban fájnak a melleim, mint máskor, lehet terhesség?
Általában késni szokott a mensim(pcos),30+ naposak a ciklusaim,ma 20.nap van és tegnap óta brutálisan érzékenyek a melleim,pedig ilyenkor még nem szoktak fájni,főleg nem ennyire.1 hete(pontosabban 8 napja)volt szex,ami ráadásul egybe is eshetett az ovuval.
Nektek jobban fájtak a melleitek,mikor teherbe estetek mint általában mensi előtt?
Nekem pont ellenkezőleg, a mellfeszülés pms tünet. Ha terhes vagyok, nem fáj :)
Persze neked lehet az. Az a gyanús, ha valami más, mint szokott lenni.
Drukkolok!
Szerintem kicsi az esély a terhességre, de egy tesztet mindenképp megér a dolog.
Van egy olyan hormonális betegséged, amivel nagyon nehéz csak úgy spontán teherbe esni. Ráadásul a ciklusod se pontos és most még stresszeled is magad, ami rá tesz meg egy lapáttal.
Nekem pl 3 éve fáj a mellem menzesz előtt, de az utóbbi félévben már gyengébben fáj, mint eddig és soha nem voltam terhes. Ez csak ilyen időszakos változás.
Viszont az egyik barátnőmnek is van valami hormonproblémája és neki se pontos a ciklusa(azt hiszem ők gumival védekeztek) és neki is folyton késett az alaphoz képest is, de soha nem volt ő se terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!