Négy nappal a nem várt előtt negatív a teszt. Lehet ettől még baba?
Szerintem tök felesleges,. 4!!! nappal nem várt előtt tesztelgetni. várd meg minimum a nemvárt első napját !
És akérdésedre a válasz, igen bőven lehet ebből még baba !
A tüneteket szerintem pszichésen produkálod, mert azok megjelenéséhez a hcg-nek van köze, a hcg teszted meg ugye negatív.
Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz pozitív, de még nagyon korán teszteltél, tünetet meg pláne korán érzel (ha a klasszikus hányinger, fáradékonyság, érzelmi hullámokra gondolsz, mint tünet).
Sok sikert
Uhh.. bocsi, de hova sietteted ? Legalább hagyd szegeny beagyazodni? Ha baba van akkor mar kiirt datum elott sietteted miert nincs mèg kint?
Varj legalabb addig , hogy kèssen, ha pedig nem kesik megmarad a teszt, es felkeszulsz a kovetkezo probalkozasra. Ha nem sikerult most sem, akkor E vitamint szedj es a párod is. Nálunk nagyon bevált.:) sok sikert.
A bunkosagomert mehet a lepontozas.
Nekem is már egy héttel előtte voltak tünetek, aztán a teszt negatív lett.
A nemvárt napján szintén.
Sőt, három nappal utána is negatív. Fel is adtam, hogy na, mehetek megint norcolutot íratni, hogy megjöjjön egyáltalán... mikor egy héttel a nemvárt után határozott két csíkosat teszteltem. Valószínűleg egy héttel később volt peteérésem is, mert a doki sem látott még semmit.
Most várunk egy hetet, és már egészen erős két csíkos a tesztem, szóval reménykedek a legjobbakban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!