Gyors valaszra lenne szuksegem hogy a baratnom lehet e terhes?
mivel nekem ez volt az elso nagyon izgultam. gumi nelkul csinaltuk ,de nem tudtam elelvezni sehogysem
Aztan abbahagytuk ő azt irja nekem hogy nyugodjak meg de en egy aggodok szerintetek?.
Hogy is van ez az elovaladek most van eselye hogy terhes lesz ?
Valószínűleg nem esett teherbe, de nem biztos, csak találgatni lehet. Miért szexelsz gumi nélkül? Ha összejön a terhesség, egész életedben havonta fizetned kell a gyerek után, vagy legalábbis 20 évig biztosan. Ez nem játék! A gumi a betegségek ellen is véd, muszáj használni.
Amit most fel lehet iratni, az nem fogamzásgátló, hanem esemény utáni tabletta, maximum 3 nappal szex után lehet bevenni, egy káros, hormonbomba a barátnőd számára, ha gumit húzol ezt megelözhetted volna! Olvass utána a neten kamaszoknak valo, szexről szóló cikkeknek, mert nagyon keveset tudsz a témában. De a lényeg a farkadat, csupaszon ne rakd be egy nőbe se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!