Lombikosok! Akiknek volt beágyazódási vérzése, ET+ hányadik napon, és mennyi ideig tartott?
Figyelt kérdés
Vagy akik simán próbálkoztak, és összejött a baba de volt beágyazódási vérzése, hányadik dpo-n jelentkezett?2025. okt. 11. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Kedves lombikosok! Szerintetek FET előtt, a méhnyálkahártyát építő domináns tüszőből kiszabaduló petesejt, ha természetesen megtermékenyül van esélye beágyazodni?
Pénteken lesz FET ha minden jól megy. Az orvosom múlt héten két domináns tüszőt látott, amire megkaptam a repesztő szurit és utána voltunk együtt. Lehet buta kérdés, bízom a fagyibabáimban ( 2- t kapok vissza) de felmerült bennem és az orvostól már nem tudtam megkérdezni.
Lombikosok! Beágyazódás napjaiban mennétek dolgozni?
Transzfer utan hèt napot pihenek utána dolgozni mennék. Ülő munkán van szgép előtt dolgozok.
Lombikosok,3 napos embrio transzfer utan 3 nappal egy kicsit rozsaszines folyasom volt, ez csak a hormonoktol lehetett, vagy a beagyazodastol is?
Masnap mar csak rendes feher folyasom volt. Most vagyok az ET5 napon.Talan a beagyazodas az tul korai lett volna:(
Lombikosok SOS nálatok is volt úgy, hogy még a beágyazódásik sem jutott el a folyamat? Szétbomlás miatt.
Sajnos nem sikerült az első lombik. Kezdetben 7 baba fejlődött szabályosan,de a beülti napjára már csak ketten maradtak. Őket vissza is kaptam, 5 sejtes 3 napos babák voltak. Sajnos időben meg is jött,visszamentem ultrahangra,és ott mondta az orvos hogy ez a kettő is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!