Lehet ebből baj?
Áprilisban, a ciklusom 10. napján voltam petevezeték-átjárhatósági vizsgálaton. Nem átfúvásos volt, hanem jódot fecskendeztek fel.
Azt mondta a doki, hogy ezt a hónapot hagyjuk ki, ne próbálkozzunk babával, hadd tisztuljon ki a szervezetem. (Nem tudom, hogy ezt a röntgensugárra értette vagy a jódra...)
Utána, mint a jógyerek, hőmérőztem, de a szokásos ovum elmaradt. Egyébként a 16. napon szokott lenni.
A cilusom 25. napján együtt voltunk, de a gumi kiszakadt elég rendesen.
Most 2 napja késik. Nem tudom, hogy ha esetleg baba miatt, akkor nem lesz-e baj abból, hogy volt ez a HSG-s kalandom?
(Bár kicsi az esély arra, hogy ennyire későn legyen ovum. Szerintem csak szimplán késik, de azért bennem van a félsz.)
Akkor lehet, hogy csak túlaggódta :)
Köszi a választ, és gratulálok a kisfiadhoz!
Szia!
Ha az ovud késett, akkor a menses ideje ugyanannyival tolódik ki. Egyébként nekem sem mondták hogy várni kéne. Az "átfúvás" kifejezés pedig ugyanazt takarja, ami neked is volt, csak van aki így nevezi. :-)
Hát Manka, tanultam megint valami újat. :)
Akkor kicsit megnyugodtam.
Most azt nem tudom, hogy elmaradt az ovum, vagy késett. Mert a 20. nap körül abbahagytam a hőmérőzést. Ha volt késői ovum, akkor babaszagú a dolog.
Köszönöm! :)
Mentek a zöld érintések! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!