Pcos! Hogyan tovább?
6 éve pcos-t állapítottak meg nálam.2 év eredménytelen próbálkozás után gyógyszerrel (merckformin) lettem terhes.Megszültem,sokáig szoptattam,nem is jött meg jó ideig.Nem foglalkoztam a betegségemmel.Nem szedtem gyógyszert sem.Igaz azóta ugyanúgy elöjöttek a tünetek.
A kérdésem az lenne,ha megint szeretnénk babát,újra végig kell csinálnom minden vizsgálatot és utána írnak fel gyógyszert?Sajnos akihez jártam nögyógyászhoz már nem praktizál.
Nem diétáztam.Az akkori orvosom csak a gyógyszert írta fel,aztán pá.
Én kezdtem el pár évre rá utána kutakodni a részleteknek.
Első gyermekem metforminnal fogant, aztán gyógyszer nélkül elsőre sikerült teherbe esnem a második gyermekemmel. Most újra szedem, de volt egy vetélésem.
Nekem simán felírja a háziorvos, csak kérnem kellett, hogy újra szeretném szedni.
Én most 2*500-at szedek és mivel 13 kg-ot fogytam, szerintem elég ennyi. (Mikor először kaptam 18 kg ment le.)
Húgom 2*1000-et szed jó ideje, de neki még nincs baba és a fogyása is megállt kb. 8 kg után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!