2honapja szedem az inofolicot es menzesz elott 1hetig barnazok. Ezt az inofolic csinalhatja? Eddig nem volt ilyen.
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 10:42
1/5 anonim válasza:
En is kb ket honapja iszom inofolicot.nekem sot helyre rakta epp forditva.mikor nem ittam meg elotte barnaztam miota iszom szepen megjon 4-5 napig tart rendesen.
Lehet hormon problemad van.kene hormonsort kerni nezetni.
2/5 A kérdező kommentje:
Epp ez az hogy en is igy tudom,inkabb meg kellene hogy hozza.Pcos vagyok fel eve minden honpaba nezzuk a peteerest,hormonjaim rendben vannak csak a progreszteron alacsony.De nekem az a fura hogy eddig soha nem volt ilyen ,megjott 5nap es elmult.Most meg miota szedem menzesz elott egy hetig barnas darabok jonnek ki belolem.
2014. máj. 15. 12:49
3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doki hogy nem az inofolictol,de masra nem tudok adni mert mast nem szedek csak duphastont,d azt mar az inofolic elott is szedtem es semmi gondom nem volt.
2014. máj. 15. 12:50
4/5 anonim válasza:
Elso valaszolo vok.
En voltam policisztas regen es akor nekem is igy volt parnaoal a menses elott barnas szovett darabok jottek ki.
Biztos nem az inofolictol.
Ez anak a jele h meg nem alt helyre a menstruaciod es ugye ott van a duoaston.16 het kell az inofolicnak hogy hatasa legyen.tehat meg van ido gyugi helyre fog alni a ciklusod a mensid es sikerul majd teherbe esned.
Szia.
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom!akkor szedem tovabra is...
2014. máj. 15. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!