Kb.4 hetes terhes a párom, zsirégetöt szedett 1 hónapig, de kb 1 hete hagyta abba! Lehet valami baja a picinek emiatt?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem hinném.
Ha nem vetélt el tőle, szerintem már megúszta.
A zsírégetők ugyanis a vérbőség miatt a vetélés esélyét növelik.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy olyan kérdésem lenn, hogy pajzsmirigy túl működésem van. és kb 35 naponta szokott megjönni. ami vasárnap telt le. Azóta semmi sem történt. Viszont csütörtökön volt egy enyhe barnás folyásom nem sok nagyon pici. Még egyelőre nem akarok tesztet venni, mert már...
Ha minden igaz nálam is ez a probléma bár még 1-2 vizsgálat hátra van. Már 1 éve próbálkozunk sajnos.
Megvolt a menstruaciom rendesen3.an mult el,majd 11.en ra ujra megjott 4 napig tartott. (Megkerdeztem az orvost azt mondta biztos ovulacios verzes)Es a rendesen szamolt kovetkezo menstruaciomnak 25.en kellett volna lennie. De mar ket hete kesik,ma van marcius 68.A...
Menstruációim dec.16 4napos,január 15. 4 napos,február 9.3 napos!február 23.án véres nyákom volt azonnal mentem a magándokimhoz!mindent rendben talált,bal oldalon 21mm liquid tüsző, 10mm nyálkahártya, azt mondta közti vérzés lehet (soha ilyenem nem volt)!ezután egy...
Olvastam mindenféle jós tesztekről ovulacio után ki mit csinál. Én is csináltam tegnap egy LH ( ovulacios) tesztet du. Elvileg ovu után vagyok 14-dik nap +\- 1 nap. Szóval pozitív lett. Most akkor ez mit jelent? Jót ha babát szeretnék?
Szeretkeztünk barátommal ês utána 30 percel rozsaszínü pecsetelès volt! Menstruatióm volt de hányinger ès enyhe hasfájás megmaradt. Lehet hogy terhes lennèk?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!