Terhesség és szoptatás alatt, oké, fűszereket mellőzni, de sózni azért lehet az ételt, ugye?
Miért kellene mellőzni? Ezt a baromságot.
Elmondom, én terhesen kb mindent csak csípősen tudtam megenni, úgy, hogy a könnyeim folytak. Azt kívántam.
Szoptatás alatt is babot, káposztát, borsót.. stb mindent ugya úgy ettem, sosem volt semmi baja a fiamnak.
Fűszeres = csípős
De én még azt is ettem hébe-hóba terhesen, mert amúgy szeretem a csípőset. Kávét is ittam, napi 1x reggel, tejeskávéként. Nem lett semmi baj.
Szoptatni mondjuk nem szoptattam sajnos.
14es!
Nem kötekedni akarok, de a fűszeres hol egyenlő a csípőssel?
Pl egy jó fűszeres bolognai, ami tele van oregánoval, bazsalikommal, fokhagymával, az hol csípős?
Amúgy én is simán megittam a napi 2 kavémat is, orvosi utasítasra, olyan alacsony volt a vernyomásom, pulzusom. Alapbol is alacsony, terhesen mégdurvabb volt.
#15
Nem úgy értettem, hogy ugyanaz a kettő, hanem úgy, hogy amikor a terhes nőket óva intik, hogy ne egyenek "fűszeres" ételeket, azalatt 99%-ban a csípős ételekre gondolnak. De igazad van, nem voltam egyértelmű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!