Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit adjak majd rá a babára...

Mit adjak majd rá a babára 20-22 fokban haza fele? Kb annyi lesz mikor megyünk haza

Figyelt kérdés
3 napos holnap már mehetünk haza de nem tudom mit adjak rá majd? Autóval jön a párom értünk de lehet majd várni kell rá. Nagyon félek hogy vagy melege lesz vagy majd fázik. És ha fázik honnan tudom? Vagy ha melege van?

2020. aug. 31. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Mindig a tarkojat nézd. Ha izzad, melege van, ha hideg, fázik. A kezei meg a lábai nem baj ha hidegek, ilyen piciknel meg nem jelenti, hogy fázik. Egy sima rövid bodyt adj rá meg egy hosszú vékony nadrágot. Aztan meglátod. Ha úgy gondolod, egy vékony pleddel betakarod, ha esetleg hidegebb lesz. Zokni plusz sapka nem árt.
2020. szept. 1. 00:11
 2/9 anonim ***** válasza:
30%

Azért szerintem 20-22 fokban kevés az egy réteg. Viszont túlaggódni sem kell...gondolom első baba.

Nálunk ma már nagyon hideg volt kint az eddigiekhez képest. Ma én adtam volna rá hosszú ujjú badyt, föléje egy kardigánt vagy pulcsit, alulra pedig mondjuk egy plüss rugdalózót, vékony sapkát és vékony plédet. Igazából a pléddel tudsz játszani míg vártok. Bár gondolom nem az utcán kell ezt tennetek.

Régen azt mondták egy réteggel több mint magadnak

2020. szept. 1. 00:43
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

Rövid ujju body talpas nadrág vekonyabb pulcsi sapi.

Kis takaró legyen ha szükséges.

2020. szept. 1. 07:24
 4/9 anonim ***** válasza:
38%

Rövidujjú body, hosszú ujjú rugdalózót, sapit adnék rá.

Meg egy bambusz takarót vinnék, amit a kocsiban levennék róla.

Jó egészséget a Picinek és gratulálok!

2020. szept. 1. 07:55
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Olyan nincs, hogy bady.

Tökre irritál.

2020. szept. 1. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:
39%
Rövid body, rá rugdalózó. Sapka mindenképpen. Legyen egy takaró is nálatok
2020. szept. 1. 08:10
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Jezusom, néhányan miért akarjátok ennyire túlöltöztetni a babákat? En meg telen is egy sima rugiban meg anirákban (nem a pufi vastag) hoztam haza+sapka. Body se volt a rugi alatt. Eleve max 20 fokban ajánlott őket tartani. De nem 20 fokban + Mount Everest expedíció ruhában. Igaz ma nalunk 16 fok van, szóval nyilván ahhoz kell meg pulcsi is a bodyra.
2020. szept. 1. 12:45
 8/9 anonim ***** válasza:
16%

20 fokban ajánlott tartani...

Te lehet, hogy tartod a babádat (nálunk csirkét szoktak tartani, nem gyereket), de az emberek többsége vele él és nem jégveremben. Nálunk télen 21-22 fok van, a védőnő meg is jegyezte, hogy hűvös van...

Egy újszülött ebben a bolond széles, esős időben nincs túl öltöztetve egy rugi+bodyban.

De a legegyszerűbb, ha megkérdezik a csecsemősök ez, mit ajánlanak.

2020. szept. 1. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:
22%
Jajj de ügyesen belekötöttél egy szóhasználatba, remélem, ez volt napod fénypontja 🤦🏼‍♂️
2020. szept. 1. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!