Hogy viselitek/viseltétek az utolsó hónapot?
De jó neked, hogy aktív tudsz lenni :)
Nálam már betalált a folyton fekvés.
Tegnap elmentünk függönyt venni, de csak totyogni tudtam az autóig, mert nagyon nyomja a maszat a hólyagomat :D
Teljesen leállítottam az életemet, semmilyen program vagy kötelezettség nincs a vizsgálatokon kívül.
A kórházi bőrönd kézi hordozóját kell még átpakolnom h minden bent legyen aminek kéznél kell lennie, de már az is külön program :D
De mondjuk nem akkora baj, mert a babával úgyis teljes reset lesz az életem, most leépítem, szülés után pedig újra építem :)
Figyeld a frontot :D
Lehet csak mendemonda, de nekem frontra indult meg a szülés :)
Amúgy én fizikálisan nagyon komfortos voltam, nekem az első trimeszter volt a legnehezebb, felallni se tudtam és valamiért akkor fájt minden porcikám.
Az utolsó hetekben egyedül az volt nehéz, hogy nyàr közepe volt és hatalmas hőség. A következő babát biztos hogy úgy tervezzük, hogy a vége ne nyáron legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!