Ínygyulladás lenne? Nálatok is előfordult?
#1 Köszönöm szépen a választ!
Kipróbálom akkor a gengigélt. Egy cikkben amit olvastam is ajánlották. Van belőle szájvíz, fogkrém is. Szerinted az is kell? Vagy ha nem feltétlenül a gengigel fogkrém, gondolom egy fogkrém érzékeny fogínyre, mint parodontax?
2. Ha tartós és nem múlik akkor én fogorvost kérdeznék. Parodontax mondjuk ártani nem fog.
#1.
#3 Ohh, nagyon bíztató. 😐 Persze ha nem túl rossz értelemben történik, akkor még tolerálható.
#4 Köszönöm szépen mégegyszer. Megyek is megvenni. 👍
#7 Én is arra gondoltam. Vettem Parodontax fogkrémet, illetve puha sörtéjű fogkefét. Elektromos van nekem, amit most nem nagyon használnék inkább.
A gengigél sajnos nem volt a drogériában. Azt mondták meg tudják rendelni, itt lesz keddre. Az még napok, így azt mondtam inkább nem kérem, neten rendelem meg, holnapra itt lesz. De talán a fogorvos adna is valamit és meglenne oldva. Nem nagyon van kedvem menni, mert érzékeny, bár gondolom most nem piszkálna, egyébként januárban voltam, áprilisban kell megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!