A 12 heti kombinált teszt elvégzéséhez a 8-10 héten hüvelyi vagy hasi UH-val ellenőrzik az embriót vérvétel előtt?

A kombinalt teszthez kell uh 8 hetesen?
Marmint nem tudom, en voltam egyszer a 7. heten terhesseg megallapitason, utana legkozelebb pedig a 12. heten volt egyik nap a genetikai uh, masik nap meg a kombinalt. A ketto uh kozott nem hivott vissza az orvos, en meg nem eroltettem, mert panaszom nem volt.
Egyebkent 8-10 het korul meg huvelyi uh-t szoktak csinalni, de kerheted, hogy legyen hasi, csak lehet, hogy ekkor meg nehezen latszik hasival. De egy probat meger.

Igaz magánba voltam kombinált teszten (13 hetesen) akkor hasi UH volt és utána a vérvétel.
De a nőgyógyászom hüvelyit csinált előtte.
6os
igen 8-10 héten veszik le a vért és előtte csinálnak egy uh-t, h még élő-e a terhesség, jól fejlődik-e stb (érdemes-e kvázi levenni a vért és elküldeni elemzésre)
akkor inkább mindenképp szőrtelenítek lent alaposan, hátha...😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!