A terhességi ultrahangnál zavar a köldökpiercing?
Szia! Szerintem is vedd ki. Még nem zavarja az UH vizsgálatot, hiszen a baba jóvala köldök alatt van. Néhány hét múlva 20-22 héten a baba feljön egészen a köldök vonaláig. Akkor bizony zavarni fogja majd az UH vizsgálatot. Mindemellett egyetértek az előző hozzászólókkal, hiszen ahogy nő a pocakot, nyúlik a bőröd, úgy lesz egyre kényelmetelnebb a piercing, nembeszélve arról, hogy a köldök is kifordulhat. (persze nem a piercingtől) Az meg elég gáz, hogy egy kifordult köldökön ott a piercint. Majd szülés után visszrakatod.
Üdv, egy 21 hetes kismama
Szia!
Nekem van köldök pircingem első terhességemnél a 24 hét körül vettem ki, bár igaz elég lassan nőtt a pocakom. Viszont a második terhességemnél már a 14 hét körül kivettem. Nekem nem szóltak soha sem az uh-on sem az orvos, hogy vegyem ki. szerintem amíg kényelmesnek találod, és nem nől a pocakod addig nyugodtan hagyd bent.Ösztönösen megérzed, hogy mikor kell kivenned!
Nem hiszem,h jó dolog az oda,mert én most látom,21. héten,h elkezdett kifordulni a köldököm,és az a rész ahova lövik a piercinget fáj és húzódik néha esténként,és veszettül elkezdett nyúlni a bőr.
De szerintem alkati kérdés,h kinek mi marad ott a helyén.Ez pont olyan mint a narancsbőr.Barátnőm kb 10 kilóval volt könyebb nálam mégis sokkal narancsbőrösebb volt mint én.
Én 7 hetes terhes vagyok, kb.két hete kivettem, mert azt hallottam a lyuk iszonyúan kitágul és ronda. Kicsit furi, mert szinte hozzám nőtt, de inkább megvagyok nélküle, mint egy óriási, kinyúlt lukacskával!
Gratula a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!