Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes voltam mikor genetika...

22 hetes voltam mikor genetikai ultrahangon voltam , megkérdeztem a baba nemét a doki azt mondta :inkább lány mint fiú . én is a terhesség elejétől úgy éreztem lányom lesz , volt így már valaki????

Figyelt kérdés
szerintettek bele élhetem magam hogy lányom lesz? ???ha nem látta a nemét pontosan akkor mi alapján tippelhette be? köszönöm a válaszokat

tegnap 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet olyankor mondanak, amikor nem látják a himbilimbit, de abban sem teljesen biztosak, hogy lány. Még nem lehet teljesen kizárni, hogy fiú, de nagy valószínűséggel lány.
tegnap 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, fiùkat gyakrabban szoktak lánynak nézni, mint fordítva.
tegnap 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy ismerősömnek a 33.héten derült ki, hogy fiú. Rózsaszín babakocsi meg miegymás...mindent megvettek szegények. Adhatták el.

Amíg te nem látod az uh-n egyértelműen a nemét, addig bizonytalan. Amikor már laikus szemmel is egyértelmű akkor lehet elhinni :)

Sajnos pont ez a bizonytalanabb, mikor lánynak néz ki aztán még is fiú. Fordítva ritkán nézik el. Nekem a fiam egyik héten lány volt másik héten fiú. 18. Héten lett biztos, hogy fiú. Pedig az egyik uh-n 3 vonalas lányka volt, de ott a dokinak volt rutinja, mondta, hogy ugyan nem látunk semmit, de pont úgy feküdt, hogy a csomag fel tud csapódno és ezért néz ki lánynak...így pl nem is mert 100-%-ra mondani... minden héten beleéltem magam hol az egyik hol a másik nembe xD.

Kitartás, türelem, majd akkor éld bele magad, ha már tuti. Esetleg menjetek el babamozira 24.hét után.

tegnap 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:

21 hetes voltam, teljesen biztosra jelentette ki a doki, hogy kislany. Mondjuk az a doki sosem tevedett, meg egyebkent is a lanyok fele huz a szive, szoval remenykedtem az igazaban (lanyt akartunk). Egy hettel kesobb a genetikai eredmeny megerositette.

Baratnom fiat 20 hetig lanynak mondtak (masik doki) utana derult ki, hogy megsem az.

A ferjem fiat egeszen a 7. honapig lanynak neztek, mar beszereztek egy csomo lanyos ruhat😅

tegnap 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért hány hetes vagy?
ma 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!