Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom mitévő legyek???

Nem tudom mitévő legyek???

Figyelt kérdés
Egyutt vagyok 2 eve egy rossz eletmodu fiuval aki kabitoszerezik most visszabb vett de neha megis csinalja, es terhes lettem tolle 7 hetes vagyok a fiu 20 en 27 nincs támaszom ő rá nem számíthatok ugy erzem a szuleimmel elek ők aztmondtak en dontsem el viszont nem szeretnék hozzajuk szulni tobb okbol, megolni se szeretnem mert a szivem vagyik ra. Nincs es sajnos au eletkorulmenyeim miatt nem is volt bejelentett munkam, babat viszont szeretnek de felek ha elvetetem nem lehet tobbe, mi a helyes út mit tegyek egésznap csak gondolkozok de nem tudom mit csinaljak?

jún. 8. 11:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Hát őszinte leszek, szüld meg és add örökbe. Bár remélem ez egy kamu kérdés
jún. 8. 12:04
 2/21 anonim ***** válasza:
96%

Ja,ha örökbeadja,akkor elmúlik a baba irànti vàgy 🥺

Értelmetlen az egész. A kapcsolat is. Nincs hova menni, nem tudod etetni, a pasi el fog hagyni.

jún. 8. 12:10
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem fog elmùlni a vágy, de így a leírtak alapján kinek szülné? Bevétele semmi, a szülőkre ekkora teher? Apja már most sincs a babának
jún. 8. 12:14
 4/21 anonim ***** válasza:
98%

Bármennyire is szívtelenül hangzik, szegény babának nem szabad megszületnie. Ha nincs kilátásod stabil körülményekre, akkor csak azt kockáztatod, hogy elveszik tőled a gyereket. Mivel lemondani nem fogsz róla, ott fog sínylődni a szerencsétlen valami gyermekotthonban, vagy nevelőszülőnél, aztán kikerül 18 évesen és ha nem lesz szerencséje, akkor kuka az élete neki is. Ezt szeretnéd neki? Tudom, a halálnál ez is jobb, meg a legjobb az lett volna, ha felelősségteljesen állsz a dologhoz és védekezel, de ez nem történt meg. Felnő egy gyerek a pad alatt is, de ki kívánja ezt a gyerekének?

Szakítasd meg a terhességed. Hagy ott a p.csába a hulladék párodat. Szedd össze magad és próbáld normális kerékvágásba terelni az életed. Nem a szegénység a gáz, hanem a totális reménytelenség. Se normális munkád, se bejelentett jövedelmed, se lakhatásod, se megtakarításod, se senkid, akire támaszkodhatnál. Erre kevés a szeretném. Persze, van az ezerből egy, aki ilyen körülmények közé születve normális felnőtt ember lesz ... és a többi 999? Szerinted mennyi esélye lehetne a gyerekednek? Annyi akadály van az életben, de aki eleve a mínusz ezerről indul,annak elég kevés az esélye tisztességesen a tutira.

jún. 8. 12:24
 5/21 anonim ***** válasza:
93%

Azt ugye tudod, hogy akár beteg gyereked is születhet egy drogos apától?

Bár, ha védekezni nem volt elég eszed, akkor nyilván erről sem tudsz semmit. Sürgősen vedd az irányt valami orvos irányába, családsegítőhöz: kérdezz, tájékozódj. Mindenképp mondd el, hogy milyen drogokkal él a "kedves" "apuka", mert az fontos lehet.

Valójában egy másoldpercig nem lett volna szabad gondolkodnod, már rég intézned kéne az abortuszt. Igyekezz, mert kifutsz az időből. Semmiképp ne szüld meg, eltartani sem fogod tudni. Mondjuk az is szégyen, hogy 27 éves létedre még nem dolgoztál rendesen soha.

jún. 8. 12:34
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
Vetesd el
jún. 8. 12:35
 7/21 anonim ***** válasza:
97%
Nézd logikusan, ne érzelmileg. Egyedül vagy rá, a drogos "apára" nem számíthatsz, a legjobb az lenne, ha teljsen eltűnne az életedből és a gyerekhez sem lenne köze. Szüleid támogatnának, bármilyen formában? Van bevételed, amiből eltartod őt és magadat (a gyes, amire bejelentett munka híján jogosult vagy, a hideg vízre nem elég)? Van hova menned, ha szüleidhez nem akarod vállalni? Albérlet, bármi, amit fenn tudsz tartani hosszútávon (a gyereknek állandóság kell).
jún. 8. 12:37
 8/21 anonim ***** válasza:
97%
A helyes ut az abortusz. Ilyen kornyezetben tilos gyereket vallalni. Ha megtartod, de orokbe akarod, az meg esetleg egy ut lehetne, de en speciel felnek, hogy nem lennel ra kepes, meggondolnad magad es hazavinned. Milyen elete lenne igy? Munkad nincs, apuka drogos, a szuleidnel elsz, de utalsz ott lenni, tehat nyilvan egyszeruen nem optimalisak a korulmenyek. Na meg szeretetbol nem fogsz tudni pelenkat es etelt venni, ahhoz penz kell.
jún. 8. 12:42
 9/21 anonim ***** válasza:
97%

Babát ideális esetben akkor vállalj, ha adott három dolog:

-van hova vinned, stabil lakhatás adott,

-van bevételed, amiből eltartod magad és a babát,

-vannak melletted olyanok, akikre mindig és minden mennyiségben támaszkodhatsz.

Neked nincs saját lakhatásod, nincs bevételed és az idős szüleidtől nem elvárható, hogy két embert tartsanak el, csak mert te vágysz a babára. Az abortusz az egyetlen értelmes megoldás. Most már az ilyen műtétek után nem leszel terméketlen, bőven van esélyed később szülni. Ne kösd magad egy drogoshoz. Ne kínozz egy gyereket ilyen kezdő csomaggal. Ne lökd magad ennyire kiszolgáltatott helyzetbe a gyenge szíved miatt.

jún. 8. 12:56
 10/21 anonim ***** válasza:
98%
Nem tűnsz olyannak, mint aki felelősségteljesen, becsülettel fel tud nevelni egy gyermeket. Majd talán egyszer a távoli jövőben.
jún. 8. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mitévő legyek? Kezdek tanácstalan lenni...

Kedves Tagok! Véleményetekre lennék kíváncsi, nagyon szeretem a barátnőmet, nagyon jó párkapcsolatban vagyunk, teljes a harmónia minden téren, viszont az Édesanyám és a tesvérem nem kedvelik a páromat, nem tudom miért, ugyanakkor a másik oldalról a barátnőm nagyon...

Nem tudom mitévő legyek! Merjek segítséget kérni?

A lényeg hogy nagyon egyedül vagyok, és magányos is. Vannak gondok, az egyébként is hiányos családomban. Párom nincs, barátaim alig. Viszont lenne egy régi gimis osztálytársam akivel pár hetente találkozunk. Őszintén szólva már nagyon ki vagyok merülve lelkileg az...

A szüleim folyton veszekednek, mitévő legyek?

Édesanyámmal nevelőapámnál élünk egy kertes házban, szeretek itt élni de hogy is mondjam, megvannak a problémák. Anyám mindenbe beleköt amit nevelőapám csinál, igaz picit igénytelen de napi 12 órát dolgozik amíg anyám 6-ot. Olyan dolgokon veszekednek hogy nincs pénzünk...

Kétszer elhagytam, el akartam válni de visszakönyörögte magát. Van valaki aki a tud nekem tanácsot adni hogy mitévő legyek? Vagy van-e valaki olyan...

19 éve vagyunk házasok a férjemmel, van három gyermekünk mind a három tinédzser. A 19 év alatt nagyon sok gondunk meg problémánk volt de megpróbáltunk mindent helyre hozni. Kétszer elhagytam, el akartam válni de visszakönyörögte magát. Ideig óráig jó volt de vissza...

Úgy érzem ennek sosem lesz vége, mitévő legyek?

3 gyermekem van, a férjemmel egy háztartásban élünk, de szinte csak én nevelem őket. Évek óta válófélben vagyunk, de nem lépünk egyről a kettőre. Azzal fenyeget, hogy elveszi tőlem a gyerekeket, vagy, hogy kidob a lakásból. Önkormányzati lakásban lakunk, ami az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!