Vállalnátok így a babát?
Védekezés mellett (spirál) estem teherbe a 3. babával.
Nem terveztünk több gyereket. A házunk helyi adottságai és az anyagi háttér is adott lenne a 3.baba vállalásához. Viszont a kisebbik gyermekünk SNI-s, minden időmet kiteszi a nevelése és miatta nem terveztünk kistesót. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

válasza:Én vallásos vagyok, őt az "Ég" küldte, mindenképpen megtartanám.
Viszont tényleg tudatosítanám magamban, hogy így aztán mégjobban nehéz lesz. Egy eleve melós kisgyermek mellé egy kisbaba. Készíteném magam lelkiekben.
Tudom, hogy védekeztetek, láttam a kérdésben. És ennek ellenére besikeredett. Lehet, ez valami isteni eredetű dolog. (Fogalmam sincs.)

válasza:Egyetértek az #1-vel
Semmiképpen nem vetetném el a kisbabát.
Neki is van lelke, neki is lehetne élete, de te elvennéd ezt tőle, csak azért, mert kényelmesebb lenne az életed nélküle.
Lényegében gyilkos lennél. Egy ártatlan lélek gyilkosa.
Gondolj csak bele, elvének tőle minden lehetőséget! Elvennéd tőle azt az alapvető emberi jogot, hogy ÉLJEN. Gondolkodj el ezen az egészen.

válasza:Nehéz kérdés, megértem, hogy bizonytalan vagy.
Valamilyen szintem hiszem azt, hogy ha jönni akart hadd jöjjön, de mint írták is nagy meló lesz. Ha van segítséged, vagy megvan a biztos háttér, akkor talán igen.

válasza:

válasza:9-es! A spirál a fogamzásgátlás egy formája. A nőgyógyász nem javasolná, ha hatástalan lenne.
Tabletta és gumióvszer mellett is teherbe lehet esni, kis valószínűséggel. A spirál mellett ugyanígy kicsi a valószínűsége a terhességnek. Mint ahogy éveken keresztül nem is lettem terhes...🙂
Hagyjuk már ezt, hogy mit hogyan kellett volna. Szerintem megtettük, amit lehetett.

válasza:Én nem. Autista az egyik gyerekünk, másik nem az (már bőven megvolt a kicsi mire diagnózist kapott a nagy).
Így egyszer már megvolt a mázli, nincs akkora szerencsénk, hogy a harmadik egészséges legyen. Kettővel bírunk, hárommal szerintem meghalnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Terhes vagyok, a párom azt mondta neki nem kell még egy gyerek. (Neki már van egy, előző kapcsolatból). Vetessem el vagy elhagy. Én szeretnék gyereket, nem szívesen vetetném el...
4éve szültem császárral. A hegemen van egy 4*4mm-es folyadékkal teli "lyuk". Doki azt mondta rosszul forrt össze. Ti ezzel vállalnátok második babát? Mi van ha az a "lyuk" növekszik és elvérzek nagy pocakkal? Vagy ez hogy van? Aki tudja elmagyarázná?
A fiú már dolgozik, van keresete, anyagi szempont megoldott a lány részéről is. De csak pár hónapja ismerik egymást.
Van már egy kisfiam, de eddig nem jött össze a kistesó, gondoltuk megpróbáljuk orvosi segítséggel. Szerintetek felelőtlenség ennyi idősen? Aki 35 fölött vállalt, az megbánta?
35 és 38 éves házaspár vagyunk, a kisfiunk 5 éves, a kislányunk 3 éves. A megismerkedésünk óta 3 gyermekben gondolkodunk. A körülményeink nagyon stabilak. Röviden: az egyik budai kerületben élünk. Ebben az évben kezdtünk építkezni, az új házunkba várhatóan jövő tavasz...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!