Spontán vetélés után meddig tart a vérzés?

válasza:Mikor ment el a baba?
Én 4 hetesen vesztettem el, a vérzés csak kb. 2 nappal volt hosszabb a szokásosnál.
(Ja és én nem kaptam semmit.)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem 5 hetesen már kiderült, nem nő a hcg, el fog menni a baba. Tegnap be is indult a vérzés (a 6 hetet sem értem el), de érdekelne kinél mennyi ideig tartott a vérzés és milyen erősen görcsölt közben?
11napja vetéltem el,ésmég mindig vérzek egy kicsit,normáls vagy menjek vissza a dokihoz?
Nekem ez a 4. nap, de most olyan, mintha több lenne, mint az elején volt. Görcseim már nincsenek, másfél hét múlva megyek kontroll ultrahangra.
Művi beavatkozás nem kellett, távozott minden ami nem szívódott fel.
Múlt kedden volt, kb. 8 hetes voltam. Az orvos szerdán látott, azt mondta, hogy szerinte teljesen kiürültem, de azért elküldött uh-ra is, ami holnap lesz. Igazából csak péntekig véreztem, de még ma (kedden) is van egy nagyon enyhe barnás folyás-pecsételés. Ez normális?...
És még annyi kérdésem lenne, hogyha újra teherbe esek majd ( most egyelőre nem tervezzük, hagyunk egy kis szünetet), akkor kell majd valamilyen gyógyszer? vagy ugyanúgy fognak kezelni mintha nem lett volna ez a vetélés? Van már két kislányom, ez volt a 3. terheségem ,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!