Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok a Barnabás névről?

Mit gondoltok a Barnabás névről?

Figyelt kérdés

Első babánk és kisfiú lesz!

Mit szoltok ehhez a névhez?

2011. febr. 26. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
jó név
2011. febr. 26. 14:22
 2/11 napietus ***** válasza:
nekem tetszik :)
2011. febr. 26. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Szép név,de ma már divatnévnek számít!
2011. febr. 26. 14:33
 4/11 napietus ***** válasza:
utolsó, szerintem nem "ma" lett divatos. én 82-es születésű vagyok, és 3 Barnabás évfolyamtársam is volt (már összesen általánostól fősuliig, nem egyszerre). szóval szerintem nem az a tipikus "mai divatnév".
2011. febr. 26. 14:36
 5/11 anonim ***** válasza:

Az én "nézetemben" intelligens, kitartó, igényes, komoly és jóhumorú jelentéssel bír a név. Ugyanis egymástól függetlenül rokonainkat is hívják így, ill. isk. igazgatónkat is. Csupa jó dolgok.

Kiskorban becézhető: Barni.

Felnőtt korban: Barna = tekintélyt és tartást mutató.

Tetszik.

2011. febr. 26. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Tetszik
2011. febr. 26. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem annyira tetszik, nekem egy mackó jut róla eszembe. De a ti véleményetek a lényeg, csak magatokkal foglalkozzatok névválasztásnál.
2011. febr. 26. 16:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Olyan szép,különleges Név!! A mi kisfiunk is az lesz:-)
2011. febr. 26. 17:28
 9/11 anonim ***** válasza:

ja és Barnusnak,Barnuskának becézzük majd:-)

aztán ha nagyobb lesz akkor : Barni:-)

2011. febr. 26. 17:28
 10/11 anonim ***** válasza:
első szerelmemet is így hívták, de csak plátói volt :) amúgy tetszik a név
2011. febr. 26. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok Dr. Várkonyi Péter nőgyógyászról? Többi lent.

Lassan orvos választás elött vagyok,eddig ugy gondoltam hogy őt fogadom fel,de tegnap az egyik fórumban elég rosszat olvastam róla,azt hogy egy 8hós ikerbaba miatta halt meg,meg hogy ugy megnyomkodott egy kismamát hogy elvetélt! Ezek mellett tudom azt hogy hangulat...

Diabéteszes kismamák mit gondoltok?

7.6 lett a cukorterhelésem eredménye a 12. héten. Előző terhességemnél diabéteszes voltam, 160g-os diétát kellett tartanom. Most 175g-os diétára fogtak. Nem túlzás? Igaza van a dokimnak? 60kg vagyok, 1kg-t híztam eddig. Tapasztalatokat várok, nektek milyen...

Mit gondoltok a neten található súlykalkulátorról?

Ezt találtam a minap. Kíváncsi lennék, hogy mennyire jó. Nektek reális értéket mutat? Benne vagytok a hízás intervallumban?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!