Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Krisztina névről mit gondolt...

A Krisztina névről mit gondoltok? Ti adnátok a gyereketeknek ezt a nevet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

Adni nem adnám.

De szép egyszerü magyar név.

2011. márc. 3. 14:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, nem adnám a gyerekemnek sem, mondjuk ahány Krisztinát ismerek, mindegyikről negatív véleményem van, lehet hogy ezért sem tetszik annyira.
2011. márc. 3. 14:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyira nem tetszik, nem adnám a gyerekemnek már választottam, de attól másnak tetszhet.
2011. márc. 3. 14:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 Krisztinát ismerek, mindhárom nagyon kedves nő. Lehet ezért nincs is semmi bajom a névvel, szerintem szép. becézése is: Kriszti, Krisztike.
2011. márc. 3. 14:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátnőm.Én adnám, mert szép.
2011. márc. 3. 14:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép:-) Én adnám a lányomnak:-)
2011. márc. 3. 14:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szép név, én is adnám a kicsinek.
2011. márc. 3. 14:34
 8/11 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szép név
2011. márc. 3. 14:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik mi is gondolokoztunk rajta:)
2011. márc. 3. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, biztos nem választanám a lányomnak.
2011. márc. 3. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok Dr. Várkonyi Péter nőgyógyászról? Többi lent.

Lassan orvos választás elött vagyok,eddig ugy gondoltam hogy őt fogadom fel,de tegnap az egyik fórumban elég rosszat olvastam róla,azt hogy egy 8hós ikerbaba miatta halt meg,meg hogy ugy megnyomkodott egy kismamát hogy elvetélt! Ezek mellett tudom azt hogy hangulat...

Dr. Molnár Mihályról vélemény?

Tapasztalat? Mit gondoltok a tatabányai korházról rossz élmények?

Diabéteszes kismamák mit gondoltok?

7.6 lett a cukorterhelésem eredménye a 12. héten. Előző terhességemnél diabéteszes voltam, 160g-os diétát kellett tartanom. Most 175g-os diétára fogtak. Nem túlzás? Igaza van a dokimnak? 60kg vagyok, 1kg-t híztam eddig. Tapasztalatokat várok, nektek milyen...

Mit gondoltok a neten található súlykalkulátorról?

Ezt találtam a minap. Kíváncsi lennék, hogy mennyire jó. Nektek reális értéket mutat? Benne vagytok a hízás intervallumban?

Mit gondoltok? Mi lehetett?

27 hetes vagyok tegnap hánytam sajnos és olyan nyomással jött hogy közbe alul vizszerü jött mintha bepisiltem volna de ez lehet magzatviz is??utána mensi szetüen görcsöltem de már elötte is 4 orával de nem volt vészes nagyon kicsit éreztem csak.azota is ugyanugy mozog...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!