Mit gondoltok a Norina névről?

válasza:Szerintem nagyon szép!
Egyik ismerősöm kislányát is így hívják!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nálam egyenlőre ez a befutó, de én is úgy gondolom, hogy néhány év múlva ez is tucat név lesz. És igen, sokan össze fogják keverni a Dorinával.
De sebaj, ha a Jóisten szeret minket, ez lesz a legnagyobb problémánk! :) :)
Köszi a válaszokat!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lassan orvos választás elött vagyok,eddig ugy gondoltam hogy őt fogadom fel,de tegnap az egyik fórumban elég rosszat olvastam róla,azt hogy egy 8hós ikerbaba miatta halt meg,meg hogy ugy megnyomkodott egy kismamát hogy elvetélt! Ezek mellett tudom azt hogy hangulat...
Tapasztalat? Mit gondoltok a tatabányai korházról rossz élmények?
7.6 lett a cukorterhelésem eredménye a 12. héten. Előző terhességemnél diabéteszes voltam, 160g-os diétát kellett tartanom. Most 175g-os diétára fogtak. Nem túlzás? Igaza van a dokimnak? 60kg vagyok, 1kg-t híztam eddig. Tapasztalatokat várok, nektek milyen...
Ezt találtam a minap. Kíváncsi lennék, hogy mennyire jó. Nektek reális értéket mutat? Benne vagytok a hízás intervallumban?
Vagy mit gondoltok erről?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!