Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok a Norina névről?

Porcukormókus kérdése:

Mit gondoltok a Norina névről?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 09:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon szép!

Egyik ismerősöm kislányát is így hívják!

2011. ápr. 6. 09:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon tetszik!!!!:)
2011. ápr. 6. 10:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nem ismerek ilyen nevű lányt, de szép különleges hangzása van. tetszik :)
2011. ápr. 6. 10:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik! :)
2011. ápr. 6. 10:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szép!
2011. ápr. 6. 11:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szép ha lányunk lesz nekünk Kíra Norina lesz.:)10 hkm
2011. ápr. 6. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik, bár biztos mindig visszakérdeznek majd, hogy Dorina vagy Norina? Amúgy egyre felkapottabb név lett, az ismeretségi körömben minden 2. kislányt így vagy így fognak hívni :-)
2011. ápr. 6. 12:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem annyira nem tetszik,nem csúnya,csak éppen nem fog meg,de jobb mintha tucatneve lenne.
2011. ápr. 6. 19:31
 9/11 A kérdező kommentje:

Nálam egyenlőre ez a befutó, de én is úgy gondolom, hogy néhány év múlva ez is tucat név lesz. És igen, sokan össze fogják keverni a Dorinával.

De sebaj, ha a Jóisten szeret minket, ez lesz a legnagyobb problémánk! :) :)

Köszi a válaszokat!

2011. ápr. 7. 09:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Végül Norina lett a picike? :) Nagyon szép név, nekem is egyik nagy kedvencem, esélyes befutó. :)
2011. dec. 7. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok Dr. Várkonyi Péter nőgyógyászról? Többi lent.

Lassan orvos választás elött vagyok,eddig ugy gondoltam hogy őt fogadom fel,de tegnap az egyik fórumban elég rosszat olvastam róla,azt hogy egy 8hós ikerbaba miatta halt meg,meg hogy ugy megnyomkodott egy kismamát hogy elvetélt! Ezek mellett tudom azt hogy hangulat...

Dr. Molnár Mihályról vélemény?

Tapasztalat? Mit gondoltok a tatabányai korházról rossz élmények?

Diabéteszes kismamák mit gondoltok?

7.6 lett a cukorterhelésem eredménye a 12. héten. Előző terhességemnél diabéteszes voltam, 160g-os diétát kellett tartanom. Most 175g-os diétára fogtak. Nem túlzás? Igaza van a dokimnak? 60kg vagyok, 1kg-t híztam eddig. Tapasztalatokat várok, nektek milyen...

Mit gondoltok a neten található súlykalkulátorról?

Ezt találtam a minap. Kíváncsi lennék, hogy mennyire jó. Nektek reális értéket mutat? Benne vagytok a hízás intervallumban?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!