Szed valaki Dopegyt-et magas vérnyomásra? Mennyit? Nem árt a pocaklakónak?

Én 3X2 szemet szedtem, a kiírt nap előtt 4 nappal fektettek be a kórházba, majd spontán megindult a szülés, minden rendben volt végig, a vajúdás, szülés közben folyamatosan mérték a vérnyomásomat és vizsgálták a vizeletet fehérjére. Nem volt semmi probléma, teljesen egészséges a babám.
Viszont szülés után mikor hazajöttem magasabb volt a vérnyomásom, mint valaha és tejem sem volt.

Köszi szépen!
nekem 2x1-et írt fel az orvos, de nem lehet tudni, hogy magas-e vagy csak izgultam stb.
Most majd mérem itthon, remélem mindnen rendben lesz!

Szia!
Én is a max adagot szedem 3*2, de még melette 2*1 500mg isoptint és 2*1/2 deoressan-t is.Igy 130 körül van a vérnyomásom.Elég tulsulyos vagyok sajna, a 35 hetet töltöm, még azt mondtak 2 hetet huzzak ki utána befektetnek ...
Hát remélem nem lesz semmi ennyi gyógyszertöl ... majd a szülés után tudok bővebbet mondani
Szia!
Elég régi kérdés már ez.
Azóta megszületett a kisfiam, sőt el is múlt 7 hónapos.
Semmi baja nem lett a gyógyszertől!
Könnyű szülést és jó egészséget kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!