Azt szeretném meg kérdezni hogy szerintetek hogy lehetek a legkönyeben terhes? És hogy ugy lehetek terhes hogy ha a párom keze spermás és be nyúl a hüvelyembe?

válasza:Legkönnyebben úgy lehetsz terhes, ha szeretkezel. Főleg peteéréskor és közvetlenül előtte.
A párod ha spermás kézzel turkál, az nem olyan megbízható módszer, de akár kis eséllyel úgy is lehetséges a terhesség.

válasza:Általában akkor szoktam jobban próbálkozni mikor a 14-17 . nap körül vagyok.
de sok helyen olvastam hogy a túlsúly nem okoz sok embernek gondot a gyerek vállalásban.

válasza:Tudom ezért is diétázom.
Ha már túl vagyok a 14-17. napon akkor már ne is próbálkozzak?csak abban az időszakban van esély teherbe esni máskor nem? pl: ha már közel vagyok ahoz hogy meg kell jönnie...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fiam 20 honapos, játékokért, meg mi egyéb jobb kézzel nyúl, de a kanálért mikor enni kell, csak bal kézzel. Most akkor mi? Most hogy döntsem el, hogy jobb, vagy bal kezes? Vagy még változhat?
Kell vele valamit tenni? Kisfiam most 2 éves.
Ha a kezébe adok valamit azt rövid időre megfogja, de a kocsicsörgőt is csukott kézzel ütögeti, a ruhát viszont szívesen markolássza.
Sajna ott a rendelőben nincs ultrahang.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!