Van egy nyulam. és a szobában tartom. és ki kell engednem a ketrecből. Nekem volt korábban egy terhességem de a babám fertőzést kapott, el kellett vetetnem (nem volt nyúl). Azt mondják nemjó ha állat van a szobában. Elajándékozzam vagy lehet tartani?

válasza:Szia!
Lehet tartani,de ne a szobában.Különben a nyúl a tiszta állatok közé tartozik,ha nem csipi meg fertőzést terjesztő légy vagy szúnyog,akkor semmi gond!Nekünk is vannak nyulaink,én gondoztam őket,de sose volt gondom a terhességeim alatt.Szerintem megtarthatod nyugodtan,ha ragaszkodsz hozzá!
További jó egészséget!

válasza:Szerintem mindenképpen beszéld meg a dokiddal, hogy mit tegyél. Talán nem érdemes kockáztatni. Én csak a macskaalomról tudom, hogy veszélyes, de ilyen alapon akármelyik állat ürüléke okozhat problémát. Ha meg is tartod, akkor takarítását mindenképpen más csinálja!!
A szomszédunk is most vár babát, nálunk mindenféle állat van:kutya, macska, papagály. A doki mondta neki, hogy maradhatnak, ha úgy dönt, viszont ne ő takarítsa. mert az ürülékben vannak olyan fertőző bacik, vírusok, amik bajt okoznak!!
Kapcsolódó kérdések:
Van egy hullámos papagájunk, viszont kisbabát szeretnénk. A gond csak az, hogy a papagájt nincs is kinek lepasszolni. Szóval okoz valami problémát majd, akkor is ha a férjem takarítja, és én bármit is csinálok vele utána jól kezet mosok? Mire figyeljek majd még oda,...
anyukám nemengedi meg hogy behozzam a lakásba. de ez nem hobbiállat? hogyan vegyem rá hogy behozzam? kint nagyon melege van és megfog szökni mert már egy hatalmas gödröt ásott am van ketrecem szval nem szabadon rohangálna ....
Azért jutott eszembe, hogy feltegyek egy ilyen kérdést, mert nemrég halottam, hogy lehet, hogy pár éven belül kihalnak a fecskék Magyarországról. És azt is tudom, hogy nyugaton nagyon sokminden nincs, ami nálunk természetes, mert a nagy fejlettség, jólét...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!