Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38-39 hetes kismamák kinek...

38-39 hetes kismamák kinek milyen tünete van így a vége felé?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 38+2 hetes vagyok. Kb két hete elkezdtem vizesedni. Először csak a bokám, de a héten már észre vettem, hogy a kezem is kicsit. (az eddig valamilyen szinten kordában tartott súlyom meg is ugrott rendesen) A húgom megjegyezte, hogy az arcom is változott kicsit. Néha van pár jóslófájásom, keményedés, de ezen kívül semmi. Pedig már nagyon babáznék.... Jah és éjszakánként már alig bírok aludni. Gyakran van légszomjam. :( Már nagyon nehezen viselem, testileg lelkileg... türelmetlen vagyok!:(
2012. jan. 3. 13:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia!En szintén 38+2 hetes vagyok..Nekem is minden bajom van már..Vizesedes szerencsere nincs,de nalam iszonyu szédülés,enyhe hanyinger,rossz közérzet,néha fejfájas..minden van már..Van amikor ingerült vagyok,máskor meg sírnák..jó lenne már babázni,túl lenni ezeken a dolgokon..nekem már a masodik babam,de ezt a terhesseget sokkal rosszabbul viselem,vagyis csak a végét,mert az elején nem volt semmi gond..Csak kb. a 35.héttöl..Jóslóim nekem is vannak egyre sürübben,föleg éjszaka..
2012. jan. 3. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
én 38 hetes leszek csütörtökön. Rengeteg a gyomorsavam, éjszaka nemtudok aludni mert mire elaludnék, vagy pisilnem kell, vagy szomjas vagyok, vagy melegem van. Ez megy már 2 napja. Ha sétálok akkor egyszercsak beleszúr valami a combom belső oldalába és meg kell állnom, vagy épp elkap egy derékfájás. Ha pihenek akkor meg keményedek. Már sehogy sem jó. Ma reggel óta még hasmenésem is van, meg a fenekem fáj nagyon :(
2012. jan. 3. 15:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Gyomorsav az nálam is van,Rennie-t szedek,de nem sokat segít..A keményedes szinten,sehogy sem jó már..gondolom te is türelmetlen vagy mar..Hasmenes 2 napja nekem is volt,még tegnap is,ma már rendezödött..Készül a testünk a szülésre..:)Gondolom..
2012. jan. 3. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy-két jóslófájásom volt, néha derékfájás, sűrűn kell pisilnem, és augusztus óta nehezen kapok levegőt az orromon. Ehhez jött két hete egy vírus: köhögés, még erősebb orrdugulás, alig tudok aludni sokszor. Ő lesz a második babám, és egyre inkább teher,, jó lenne, ha megszületne végre.

38 hetes kismama

2012. jan. 3. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!