Hormonális kérdés, ha valakinek van terhességi tünete, valakinek nincs? A progeszteron szint okozza?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A Farmerama játékban a "friss tojás" megbizatásban, mit a "fődíj", amit a 4.szint kiszállítása után kapsz? Ha valaki tudja és megmondaná, azt megköszönném :)
És mikor kezdtétek a felkészülést? (Hány hónappal az érettségi előtt?) Jártatok magántanárhoz? Tagozatosak/faktosak voltatok? Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat!:)
Azt olvastam,hogy: A 12. héttől szintje a 20. hétig csökken, majd ezt követően vérszintje a szülésig stagnál. És olvastam olyat is aki tesztelt terhessége közepén és negatív lett a teszt! Kíváncsi lennék tapasztalatokra!
látok egy csomó féle homlokzati kültéri festéket, de mind fehér szinte, ehhez is lehet nyomni kistubusos színt? konkrétan a bitex 15 literes fehér homlokzatfestéhez! semmi élénk, csak hogy ilyen nagyonhalványnarancs legyen.
tehát a jelenlegi hajszínem(festett) ilyesmi, csak még kicsit szőkésebb: Ez lenne, amit elszeretnék érni: 1xerűen veszek festéket és az befesti? Vagy 100, h kellene előtte szőkítő?
Ennél jobban nem tudom leirni. PL. paradicsomos fözi után olyan szinü a kakija is. Ugye ez nem baj??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!