Festés kérdés! Fehér kültéri falfestékhez lehet színt keverni?

válasza:lehet, de uw álló pigmentet kell hozzá használni, valamint az egész mennyiséget egyszerre kell bekeverni, h egyforma színe legyen a háznak mindenhol...
egyszerűbb színkártya alapján kevertetni.
Kapcsolódó kérdések:
Perzse csak akkor kérném meg őket rá ha olcsóbb mivel nem állunk jól anyagilag...anyával és apával élek.. kicsit egészségesebben szeretnék étkezni, de arra nincs pénzünk hogy nekem külön kenyér..
Ezekkel úgy lakkozza ki mind a tíz körmét, hogy a jobb- és a bal kezén is külön-külön legfeljebb két színt használ, és minden körmét egyszerre csak egyféle színűre lakkozza. Hányféle különböző módon lakkozhatja ki a körmeit Cs. B? A helyes válasz ezek közül...
Sziasztok! A dobermann fajta a mindenem erre gyűjtök 16 éves koromtól és szüleim azt mondták, ha 18 éves koromig nem sikerül összegyűjteni a pénzt rá akkor kisegítenek amennyi hiányzik+a cuccok..addig még van 1 évem, de szeretnék érdeklődni, hogy melyik jó...
mekkora a max méret, amin jól állna? most 44es vagyok, addigra szeretnék 38as lenni, de biztos, ami biztos:) +1: páromnak a sötétbordó-fehér dekor tetszik, de szinte mindenhol azt használnak...nem sok mindenbe szól bele, szeretném olyanra, amilyen neki tetszik, de...
Tudom béna kérdés de már tavaly is próbálkztam vele. Okés talán 5 alkalom utan kicsit látszott valami, de semmi extra. Majdnem ugyanolyan fehér voltam mint előtte. Ez normális?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!