Hajszín kérdés. A jelenlegiből, hogy érhetném el az álom színt?
tehát a jelenlegi hajszínem(festett) ilyesmi, csak még kicsit szőkésebb:
Ez lenne, amit elszeretnék érni:
1xerűen veszek festéket és az befesti? Vagy 100, h kellene előtte szőkítő?

válasza:

válasza:Hát akkor húzol egy sapit, vagy kötsz egy hajpántot, felfogod teljesen...
A 6-7 árnyalat jónak tűnik, csak otthoni farigcsával necces az ilyen vöröses beütésű hajat szőkíteni, mert mellémehet a színe. Biztosabb, ha a fodrász kever ki valamit... Én már jártam így, nagyon hülyén néztem ki, na akkor azzal a hajjal cikibb volt elmenni a fodrászhoz, hogy hozza helyre, azt kívántam, bár egyből fodrászra bíztam volna... :)

válasza:Ey fodrász:
Én megbírnám csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Vn egy srác (22) akit egy ismerkedős oldalon ismertem meg, aztán msnen kezdtünk dumálni. rengeteg "idegennel" beszéltem msnen, de ő más ő vele valóban mindenről tudok beszélni, és nagyon jól kijövünk egymással. lassan 4,5 hónapja dumálunk, de még nem találkoztunnk,...
Elore is bocs a ekezetek miatt. Tehat multkor volt egy nem igazan szokvanyos almom; Az eleje az volt, hogy (mivel tavkapcsolatban vagyok jelenleg a parommal, 1500km-re van innen,ezert marad az msn) eppen msn-en kamoztunk, amikor mondta, hogy meglatogat a reg nem...
Alapos információt szeretnék kérni. Meddig lehet beadni az alombejelentő lapot? (most 1 hetesek a kölykök) Fedeztetési jegy és alombejelentő jegy mellé mi szükséges még? A szülők törzskönyvi fénymásolata elég vagy pedig származási lap másolat is kell hozzá? A válaszokat előre is köszönöm!
Álmomban egy nagy magas és díszes vaskerítés tetején ültem. Felnéztem és összefüggő azt hiszem rudakon ült rengeteg varjú/holló... Mire vissza néztem leereszkedtek hozzám sokan és fájdalmat éreztem a tenyeremben és az egyik beleült. Nem is ment el onnan nyugodtan ült a...
Vonaton utaztam, kb 10 vagonból állt. Én az utolsóban voltam, ami olyan volt, mint az 1800-as években. Ott álltam a végén, pont kanyar volt, így láttam, hogy egy másik vonat jön vele szembe. Szerencsére időben ki tudtam ugrani, de óriási ütközés, katasztrófa lett a...
Aki születése óta vakságban szenved, annak milyen álomképei lehetnek? hogy képzelheti el az embereket?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!