Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajszín kérdés. A jelenlegiből...

Hajszín kérdés. A jelenlegiből, hogy érhetném el az álom színt?

Figyelt kérdés

tehát a jelenlegi hajszínem(festett) ilyesmi, csak még kicsit szőkésebb:

[link]

Ez lenne, amit elszeretnék érni:

[link]

1xerűen veszek festéket és az befesti? Vagy 100, h kellene előtte szőkítő?

2010. aug. 4. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
A szőke festékekben van szőkítőpor, amit bele kell keverni a trutyiba. Viszont ezzel menj fodrászhoz, nehogy sárga vagy rózsaszín hajjal maradj! :)
2010. aug. 4. 21:45
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi, de nagyon hülyén áll és nem szeretnék így kimenni az utcára. Hiúság nem hiúság, dee iszonyatosan elment az önbizalmam és tegnap is alig vártam, h hazaérjek, mert azt hittem, hogy rajtam röhögnek. Tényleg nagyon, de nagyon hülyén áll. Akkor az a szőke, ami 6-8 árnyalatnyit világosít megfelelne a célra? köszi
2010. aug. 4. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor húzol egy sapit, vagy kötsz egy hajpántot, felfogod teljesen...

A 6-7 árnyalat jónak tűnik, csak otthoni farigcsával necces az ilyen vöröses beütésű hajat szőkíteni, mert mellémehet a színe. Biztosabb, ha a fodrász kever ki valamit... Én már jártam így, nagyon hülyén néztem ki, na akkor azzal a hajjal cikibb volt elmenni a fodrászhoz, hogy hozza helyre, azt kívántam, bár egyből fodrászra bíztam volna... :)

2010. aug. 4. 21:54
 4/6 A kérdező kommentje:
ahh, akkor csak muszáj lesz, de igazad van, tuti, h foltos lenne. köszi
2010. aug. 4. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Ey fodrász:

Én megbírnám csinálni!

2010. aug. 6. 12:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Utsó! Pesti vagy? Mert én sajnos Dunaföldvári.
2010. aug. 6. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Tudom ez most nagyon naív kérdés lesz, de szeretném ha nem néznétek hülyének, köszi. Valaha fogunk egymással találkozni? Vagy ez egy "álom"?

Vn egy srác (22) akit egy ismerkedős oldalon ismertem meg, aztán msnen kezdtünk dumálni. rengeteg "idegennel" beszéltem msnen, de ő más ő vele valóban mindenről tudok beszélni, és nagyon jól kijövünk egymással. lassan 4,5 hónapja dumálunk, de még nem találkoztunnk,...

Szokasos kerdes; szerintetek mit jelenthet ez az alom?

Elore is bocs a ekezetek miatt. Tehat multkor volt egy nem igazan szokvanyos almom; Az eleje az volt, hogy (mivel tavkapcsolatban vagyok jelenleg a parommal, 1500km-re van innen,ezert marad az msn) eppen msn-en kamoztunk, amikor mondta, hogy meglatogat a reg nem...

Tenyésztői kérdés: Mi szükséges az első alom törzskönyveztetéséhez?

Alapos információt szeretnék kérni. Meddig lehet beadni az alombejelentő lapot? (most 1 hetesek a kölykök) Fedeztetési jegy és alombejelentő jegy mellé mi szükséges még? A szülők törzskönyvi fénymásolata elég vagy pedig származási lap másolat is kell hozzá? A válaszokat előre is köszönöm!

Mi lehetett ez az álom? Tudom sok ilyen kérdés van, de ez nagyon fura volt.

Álmomban egy nagy magas és díszes vaskerítés tetején ültem. Felnéztem és összefüggő azt hiszem rudakon ült rengeteg varjú/holló... Mire vissza néztem leereszkedtek hozzám sokan és fájdalmat éreztem a tenyeremben és az egyik beleült. Nem is ment el onnan nyugodtan ült a...

Mostanában sok ilyen kérdés van, ezért én is kiírok egyet. Tehát, mit jelenthet ez az álom?

Vonaton utaztam, kb 10 vagonból állt. Én az utolsóban voltam, ami olyan volt, mint az 1800-as években. Ott álltam a végén, pont kanyar volt, így láttam, hogy egy másik vonat jön vele szembe. Szerencsére időben ki tudtam ugrani, de óriási ütközés, katasztrófa lett a...

Vak álom kérdés, tipp?

Aki születése óta vakságban szenved, annak milyen álomképei lehetnek? hogy képzelheti el az embereket?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!